Конкурс за снимка “Това е България”

- реклама -

Фото конкурсБългарският туристически форум pohod.eu стартира конкурс за снимка със заглавие „Това е България”. Информация за конкурса прочетете по-долу.

Добре дошли са професионалисти и любители със снимки от България. Какво ще изпратите решавате вие – пейзажи, манастири, реки, водопади, изгреви или залези, гори или планински била няма никакво значение. Важното е снимката ви да показва красотата на България.

Всеки може да участва с неограничен брой авторски снимки. Кадрите не трябва да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица. Изпращайки ги вие се съгласявате те да бъдат публикувани от администраторите на pohod.eu във форума и facebook страницата му.

Крайният срок за участие е 24 декември 2012 г. Снимките си изпращайте на email адрес admin@pohod.eu. Снимките ще бъдат качени в специално заделен за целта албум във facebook страницата на форума – facebook.com/Pohodeu. Всички снимки се състезават в 2 категории – „Снимка на феновете“ и „Снимка на редакцията“. Снимката на феновете се определя според броя „харесвания“ на потребителите във facebook, а снимката на редакцията се избира от екипа на pohod.eu по тяхно субективното мнение, вземайки предвид фотографските й качества и тематиката й в унисон с тази на форума.

Наградата за победителя в категорията „Снимка на феновете“ е книгата „Пътеводител България“, а в категорията „Снимка на редакцията“ книгата „100 национални туристически обекта“.

Не се колебайте да участвате!

- реклама -
Previous articleBIG BROTHER
Next articleДенят отблизо