Dark Light Sessions от Amsterdam Dance Event

NOVA_Fedde_Dark Light Sessions от Amsterdam Dance Event – на живо само по радио NOVA

Слушай Fedde Le Grand този петък нa 101. 7 от 23ч.

 

 Тази година радио NOVA за първи път ще направи слушателите си част от Amsterdam Dance Event – едно от най-престижните световни събития за електронна музика!

 Този петък (18. 10.) от 11 вечерта, директно от Амстердам, на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg, ще звучи партито на MTV – Fedde Le Grand Rocks Amsterdam.

 В реално време радио NOVA ще излъчи седемчасовия лайв на именития холандски диджей и продуцент Fedde Le Grand, който е любимец и на българските фенове на електронната музика. В партито освен него ще се включат и холандските рок звезди DI-RECT, френският диджей Michael Calfan, любимците на Fedde Roul & Doors и резидентът на Ministry Of Sound в Лондон Tim Cullen. Партито ще нажежат MC Gee (MC на няколко партита и в България) и гласът в парчето на Fedde “Rockin’ N’ Rollin” – Kubik Le Funk.

 Amsterdam Dance Event e най-големият клубен фестивал за електронна музика в света. Тази година над 2000 артисти и диджеи ще радват феновете пет дни поред на общо 100 локации, където ще се проведат 450 партита!

За последното десетилетие Fedde Le Grand се превърна във водещо име в електронната култура и се утвърди като един от пионерите, определящи тенденциите в съвременната хаус музика. Правил е ремикси за някои от най-големите имена на съвременната поп и рок сцена – Madonna, Coldplay, Robbie Williams, Will.I.Am, Moby и много други. Бил е резидент в най-престижните световни клубове (Pacha и Space в Ибиса, Minitry Of Sound в Лондон) и участва в най-големите събития за електронна музика в света.

Радио NOVA излъчва предаването на Fedde Le Grand “Dark Light Sessions всеки петък от полунощ.

JUST LISTEN 

Start typing and press Enter to search