CRAZY

- реклама -spot_img

Най-новото, най-купонджийското и най-лудото място в столицата Пиано Бар Клуб CRAZY е ефектно попълнение в програмата на нощна София. Още със стартирането си на 9.02., заведението доказа, че ще има музика за всеки вкус. CRAZY се напълни за броени минути с хора от най-различни сфери, но сродни души в едно – безкомпромисна склонност към забавления. Сред гостите бяха Хачо Бояджиев, Милена от „Тройка на разсъмване”, Спенс, Елица от предаването „На кафе”, водещият на „Здравей България” Павел Владимиров и др.
Рок дивата Милена също уважи събитието и заради масово настояване от присъстващите изпя хита си „Истина” под съпровод на пиано. Певицата Ника Любецкая и Владо Димов (популярен от предаването „Файв Старс”) изпълниха част от своя българо-руски репертоар, който ще бъде представен на 17.02. в Пиано Бар Клуб CRAZY.
След рок хитовете на Б.Т.Р., официалната програма продължи с DJ ТормозИлка и се развихриха танци, част от които се пренесоха върху самия роял.

В новия Пиано Бар Клуб CRAZY очаквайте неочакваното! Тъй като граници тук не се признават, партита ще има всеки божи ден – от понеделник до неделя.
Музика на живо, невероятни промоции, караоке вечери, популярни певци и банди, млади изпълнители, романтични часове на по чаша вино или шумни купони, които не позволяват адреналина да падне до сутринта.
Програмата на CRAZY е в ръцете на агенцията за организиране на шоу програми, наемане на артисти и артистичен мениджмънт IN AGENCY.

- реклама -spot_img