Гости на Цветанка Ризова

гости на Цветанка Ризова ще бъдат: лидерът на „Атака” - Волен Сидеров, Тихомир Стойчев, бивш шеф на ЦСБОП, Николай Радулов, бивш секретар в МВР, и политологът Татяна Буруджиева.Неделя, 29 април, 17:30 ч.,

гости на Цветанка Ризова ще бъдат: лидерът на „Атака” – Волен Сидеров, Тихомир Стойчев, бивш шеф на ЦСБОП, Николай Радулов, бивш секретар в МВР, и политологът Татяна Буруджиева.

Двама експерти по сигурността – Тихомир Стойчев –бивш шеф на ЦСБОП и Николай Радулов – бивш секретар в МВР, ще коментират актуалната тема от седмицата за реформите в службите за сигурност. Ще има ли реални промени в сектора, ще стане ли по-прозрачна дейността им, доколкото защитата на националните интереси позволява това? Използват ли властта, която и да е тя, службите за лични цели и как работата им да стане по-ефективна.

Сюжети от седмицата- политологът Татяна Буруджиева ще коментира темите от новините. Как ни управлява екипа на Бойко Борисов, загуби ли от харизмата си 3 години след началото на мандата или напротив и има ли нагласи за промяна в обществото?

Защо националистите оттеглиха подписите си под внесения вот на недоверие и така провалиха опита на част от парламентарната опозиция да атакува кабинета? Съгласни ли са хората на  Волен Сидеров с енергийната политика на правителството? Имаше ли натиск върху тях от страна на ГЕРБ и единството на парламентарната група, която се крепи на един човек ли беше залогът, както обяви Сергей Станишев? И още: как Волен Сидеров ще коментира нароилите се напоследък патриотични формации, след като Димитър Стоянов и Слави Бинев създадоха свои? Как изглежда национализма на политическата карта днес? Тушира ли лидерът Сидеров напрежението в партията си или тепърва ще ставаме свидетели на нови „люспи”?

 

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

 

- Advertisement -