Станция Нова

- реклама -

 Първото телевизионно интервю на

Ромина Андонова и Дарко Тасевски за родителството

Чаена атмосфера и джаз музика превземат „Почивна станция” в неделя

За първи път тази неделя в „Станция Нова” Ромина Андонова и Дарко Тасевски ще говорят в ефир за предстоящото щастливо събитие в живота им – появата на тяхното дете. Младите бъдещи родители ще гостуват при „Съпругите”, където ще споделят всичко за бременността, майчинството и семейството. По повод 15 февруари – Международния ден на деца с онкологични заболявания, водещите Жени и Мая ще посрещнат Нешка Робева, която ще разкаже повече за предстоящия благотворителен концерт по повода. Още една семейна двойка ще гостува при съпругите – Ники Китаеца, жена му Виолета и детето им. Мис България Антония Петрова също ще седне срещу двете водещи, за да разговарят за горещите полемики около името й през последните седмици.

Преди тях обаче старт на уикенда ще даде съботната четворка от „Почивна станция”. Витомир Саръиванов ще търси различни мнения по темата „За или против легализацията на проституцията”, а Ирина Сарачинова ще посрещне Ива Екимова и домакинята Цвети, за да дискутират обидно ли е да си домакиня. В търсене на хора със странни професии ще се впуснат Стефан Щерев и Фънки, а заради Яна Грудева в студиото ще се появят певицата Лияна и треньори по зумба, спининг, БОСУ и йога – всички те със задачата да открият нови методи и начини за отслабване. В неделното издание на „Почивна станция” ще властва чаена атмосфера с елементи на джаз. Какво представляват чаените матинета, кои са видовете чай, какви са традициите и какво може да правим в чайните? Отговорите на тези въпроси Ирина Сарачинова ще търси в лицето на певицата и съдия в X Factor Поли Генова и други интересни гости, сред които вокален педагог и 11-годишна джаз изпълнителка. „Кога ще свърши зимата?” – темата, която вълнува цяла България тези дни, ще повдигне Витомир Саръиванов, а негови гости в студиото ще бъдат нумероложка, ясновидка и директорът на ИМХ към БАН. Във връзка със зимната обстановка и бедственото положение пряко от Царево ще се включи и кметът на града Георги Лапчев. Да бием децата си – възпитателна мярка или травма за цял живот? – различните гледни точки ще потърси Нана.

В рубриката й „Съдебен спор” крайната в мнението си водеща ще представи едни злочести новодомци, платили 26 500 евро за нов апартамент. В банята на новозакупеното жилище обаче влиза сняг, от контактите духа, а козирката на покрива им е паднала…

На финала на „Станция Нова” Стефан Щерев и Яна Грудева ще настроят зрителите на романтична вълна с „Последно 10” и 10-те звезди, които за първи път ще празнуват Св. Валентин.

- реклама -
Previous articleТемата на Нова
Next articleCRAZY