Classic FM

- реклама -

Andrea_BocelliСлушатели на Classic FM радио ще изживеят истинска „Любов в Портофино” с легендарния Андреа Бочели по случай деня на влюбените!

 Във вълшебната вечер на 14-и февруари, слушатели на Classic FM радио ще се насладят на най-великите любовни песни и най-обичания тенор в света Андреа Бочели. В специалната игра „Любов в Портофино” на www.classicfmsofia.com, единственото радио за класичека музика в България ще раздаде за деня на влюбените, 14-и февруари, общо 14 билета за прожекцията на романтичния концерт Love in Portofino” . Концертът на Андреа Бочели ще бъде разпространен в избрани кина по света, сред които кината Арена в България.

 За да имат шанса да се насладят на най-успешния класически соло изпълнител и да чуят най-добрите световно известни любовни песни, изпълнени пред специално подбрани гости на площада в Портофино, слушателите трябва да посетят www.classicfmsofia.com и да дадат верен отговор на музикалната загадка в играта. Всеки делничен ден в периода 6 – 14 февруари, един слушател ще печели двойна покана за „Love in Portofino”.

 Замайващите изпълнения на Aндреа Бочели може да се гледат на голям екран единствено на 14 февруари 2013г. от 19:30 часа в кино Арена в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Плевен.  Прожекцията включва ексклузивно интервю със звездата, записано в неговия дом в Италия, и се излъчва с медийната подкрепа на Classic FM радио.

- реклама -