Като две капки вода – Пинк

Като две капки вода Пинк пристига в България за „Като две капки вода“
Сложна трансформация предстои за Деян за образа на 50 Cent – в понеделник от 20.00 часа по Нова

Световноизвестната певица Пинк ще кацне в понеделник на сцената на „Като две капки вода“ – точно в 20.00 часа по Нова. Завладяна от магията на най-забавното шоу за преобразявания, българска изпълнителка ще влезе в нейната роля, за да изпита удоволствието и да пресъздаде енергията на певицата, известна с нестихващия си ентусиазъм на сцената. Дали родната ни певица няма да жертва косата си заради ексцентричните прически на Пинк, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова, когато стартира „Като две капки вода“.
Едно от най-големите предизвикателства за професионалните гримьори за утре ще бъде Деян Донков. Той трябва да влезе под кожата на рапъра 50 Cent, но чисто физически двамата нямат нищо общо. Гримьорите ще трябва да поработят над 5 часа, за да бъде трансформацията максимално реалистична. Друг сложен образ ще бъде Павел като Мик Джагър. Британският вокал на легендарните Ролинг Стоунс има специфично лице, много изсечени черти, голяма уста и запомнящи се движения на сцената. Как ще се справи екипа от гримьори и ще успее ли Павел да влезе под кожата на Джагър, ще разберем утре.
Останалите образи също ще бъдат изключително трудни за понеделник, когато ден преди деня на шегата, най-забавното шоу ще изправи участниците пред следните предизвикателства. Неве ще бъде британската сензация Джон Нюман, Мая – скандалната Лейди Гага, Иво ще качи октавите за Марая Кери, красавицата Стефания ще се превърне в страшния Алис Купър, Нети ще стане Паша Христова, а Къци – Слави Трифонов.
Именно Къци е приготвил още една изненада за своите почитатели. Навръх деня на шегата – 1 април,. той представя своята книга с вицове, събрани от неговото творчество във Facebook. Интересен факт е, че на корицата е неговият опонент, но и вече добър приятел Фънки.

Като две капки вода – всеки понеделник, от 20.00 часа по Нова.

- Advertisement -