Артисти и активист в „Черешката на тортата”

- реклама -

Черешката на тортатаАртистично, люто и екстравагантно начало на „Черешката на тортата”

Дидо от Д2, Алекс Сърчаджиева, Нона Йотова, Рут Колева и Мага са

първата кулинарна петорка

 Свежо, артистично и разбира се, вкусно – такова ще бъде началото на втория сезон на кулинарното шоу на Нова ТВ „Черешката на тортата”. Следващата седмица, 20 – 24 февруари, участниците ще разкрият неподозирани страни от своя кулинарен и житейски опит – някои ще направят своя дебют в кухнята, други ще смаят с неочаквани кулинарни предложения, а трети ще вдигнат на крак дори съседите.

Голямото откриване ще направи фротменът на Д2 – Дидо. Той ще приготви типично зимно меню, но не от добруджанския, а от индийския край. Изживяването ще бъде много люто, а основното ястие ще е повече от екстравагантно – пържена краставица. Освен кулинарни, Дидо ще приготви за гостите си и специални музикални изненади.

Във вторник домакин ще бъде актрисата, позната и от „Фермер търси жена”, Алекс Сърчаджиева. При нея пържената краставица ще бъде заменена с еленско, сланинка и туршийка… разбира се, полети с домашно вино и ракия. Макар това да бъде дебютът на чаровната актриса в кухнята, тя ще изненада всички с кулинарните си умения, а вечерта ще завърши не къде да е, а отгоре на масата.

В сряда зрителите ще гостуват на певицата и актриса Нона Йотова. Тя ще приготви богато интернационално меню – началото ще бъде поставено от турска салата, последвана от скариди, пиле по шопски, свинско с кисело зеле, а за финал – тирамису. Съпругата на бившия вътрешен министър Богомил Бонев ще изненада със специалния си гост – финалиста от X Factor, младия Богомил Бонев.

Кулинарните си умения в четвъртък ще доказва най-младата участничка – Рут Колева. Тя ще очарова гостите с интересни рецепти и ще докаже, че макар и най-млада, е най-опитна в кухнята. На вечерята Рут Колева ще покани група, която ще вдигне на крак дори съседите…

Последният домакин в “Черешката на тортата” ще бъде Магомед Алиев – Мага. Съдията в X Factor ще разходи гостите си в своето звукозаписно студио, ще ги запознае с жената до себе си, ще сготви пред очите им и ще постави впечатляващ финал на седмицата, приготвяйки круша, варена във вино…

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ

- реклама -