Артисти и активист в „Черешката на тортата”


Артисти и активист в „Черешката на тортата”Калорийни бомба, италианско манджаре

и нито една вратна пържола са част от менюто следващата седмица

 

Следващата седмица в „Черешката на тортата” ще мине под знака на артистичността и активизма. На масата ще се подредят певецът и актьор Орлин Павлов, българският X Factor и бургазлията с арменски темперамент Рафи, поп фолк изпълнителят Коцето, чаровната Силвия Драгоева и активистката Десислава Петрова – Солджъра.

Кулинарният маратон ще започне на гости у Орлин, който ще готви едва за втори път в живота си, но за сметка на това ще приготви най-вкусната лазаня. Актьорът от „Отплата” ще се окаже страстен любител на сладкото, а десертът му ще се окаже истинска калорийна бомба. Вечерта ще бъде най-щастлива за Коцето, който ще изяде цели две порции.

Един X Factor в кухнята ще видим във вторник, когато бургазлията Рафи ще изненада гостите с изцяло арменска вечеря. Приготвянето на вкусни манджи ще бъде зорко следено от вещия и магически поглед на мага Астор, а освен вкусни ястия, чаровният домакин ще сервира на гостите и много забавни истории.

В сряда домакин ще бъде Силвия Драгоева, която ще приготви богата програма – запознанство с кучетата й, представяне на уникално ноу-хау от последните кулинарни тенденции, хайвер от басламико, италианско манджаре и сериозен брой изненади. А накрая гостите заслужено ще възкликнат „Mamma Mia!”.

В четвъртък зрителите ще гостуват на активистката Деси Петрова – Солджъра, която този път ще се бори за правата на вегетарианците. И макар че менюто ще е постно, това няма да се отнася за разговорите. За финал, изненадата ще отвори чакрите на всички гости.

В петък една дискотека ще се превърне в кухня, а виновен за това ще бъде Коцето. Преди да седнат на масата обаче той ще срещне зрителите с любимите си продавачки в софийските магазини, както и с най-важните жени в живота му – неговата съпруга и дъщеря му. И макар гостите да очакват поне няколко вратни пържоли, изненадата за тях ще бъде меню от диетични блюда.

 

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ

 


Start typing and press Enter to search

Черешката на тортата

Черешката на тортатаАртистично, люто и екстравагантно начало на „Черешката на тортата”

Дидо от Д2, Алекс Сърчаджиева, Нона Йотова, Рут Колева и Мага са

първата кулинарна петорка

 Свежо, артистично и разбира се, вкусно – такова ще бъде началото на втория сезон на кулинарното шоу на Нова ТВ „Черешката на тортата”. Следващата седмица, 20 – 24 февруари, участниците ще разкрият неподозирани страни от своя кулинарен и житейски опит – някои ще направят своя дебют в кухнята, други ще смаят с неочаквани кулинарни предложения, а трети ще вдигнат на крак дори съседите.

Голямото откриване ще направи фротменът на Д2 – Дидо. Той ще приготви типично зимно меню, но не от добруджанския, а от индийския край. Изживяването ще бъде много люто, а основното ястие ще е повече от екстравагантно – пържена краставица. Освен кулинарни, Дидо ще приготви за гостите си и специални музикални изненади.

Във вторник домакин ще бъде актрисата, позната и от „Фермер търси жена”, Алекс Сърчаджиева. При нея пържената краставица ще бъде заменена с еленско, сланинка и туршийка… разбира се, полети с домашно вино и ракия. Макар това да бъде дебютът на чаровната актриса в кухнята, тя ще изненада всички с кулинарните си умения, а вечерта ще завърши не къде да е, а отгоре на масата.

В сряда зрителите ще гостуват на певицата и актриса Нона Йотова. Тя ще приготви богато интернационално меню – началото ще бъде поставено от турска салата, последвана от скариди, пиле по шопски, свинско с кисело зеле, а за финал – тирамису. Съпругата на бившия вътрешен министър Богомил Бонев ще изненада със специалния си гост – финалиста от X Factor, младия Богомил Бонев.

Кулинарните си умения в четвъртък ще доказва най-младата участничка – Рут Колева. Тя ще очарова гостите с интересни рецепти и ще докаже, че макар и най-млада, е най-опитна в кухнята. На вечерята Рут Колева ще покани група, която ще вдигне на крак дори съседите…

Последният домакин в “Черешката на тортата” ще бъде Магомед Алиев – Мага. Съдията в X Factor ще разходи гостите си в своето звукозаписно студио, ще ги запознае с жената до себе си, ще сготви пред очите им и ще постави впечатляващ финал на седмицата, приготвяйки круша, варена във вино…

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ

Start typing and press Enter to search