Артисти и активист в „Черешката на тортата”


Артисти и активист в „Черешката на тортата”Калорийни бомба, италианско манджаре

и нито една вратна пържола са част от менюто следващата седмица

 

Следващата седмица в „Черешката на тортата” ще мине под знака на артистичността и активизма. На масата ще се подредят певецът и актьор Орлин Павлов, българският X Factor и бургазлията с арменски темперамент Рафи, поп фолк изпълнителят Коцето, чаровната Силвия Драгоева и активистката Десислава Петрова – Солджъра.

Кулинарният маратон ще започне на гости у Орлин, който ще готви едва за втори път в живота си, но за сметка на това ще приготви най-вкусната лазаня. Актьорът от „Отплата” ще се окаже страстен любител на сладкото, а десертът му ще се окаже истинска калорийна бомба. Вечерта ще бъде най-щастлива за Коцето, който ще изяде цели две порции.

Един X Factor в кухнята ще видим във вторник, когато бургазлията Рафи ще изненада гостите с изцяло арменска вечеря. Приготвянето на вкусни манджи ще бъде зорко следено от вещия и магически поглед на мага Астор, а освен вкусни ястия, чаровният домакин ще сервира на гостите и много забавни истории.

В сряда домакин ще бъде Силвия Драгоева, която ще приготви богата програма – запознанство с кучетата й, представяне на уникално ноу-хау от последните кулинарни тенденции, хайвер от басламико, италианско манджаре и сериозен брой изненади. А накрая гостите заслужено ще възкликнат „Mamma Mia!”.

В четвъртък зрителите ще гостуват на активистката Деси Петрова – Солджъра, която този път ще се бори за правата на вегетарианците. И макар че менюто ще е постно, това няма да се отнася за разговорите. За финал, изненадата ще отвори чакрите на всички гости.

В петък една дискотека ще се превърне в кухня, а виновен за това ще бъде Коцето. Преди да седнат на масата обаче той ще срещне зрителите с любимите си продавачки в софийските магазини, както и с най-важните жени в живота му – неговата съпруга и дъщеря му. И макар гостите да очакват поне няколко вратни пържоли, изненадата за тях ще бъде меню от диетични блюда.

 

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ

 


- Advertisement -