Сериали и Нова ТВ

- реклама -

Нова ТВДженифър Лопес продуцира латино седмица в ефира на Нова ТВ

Най-добрият турски сериал за 2009 г. „Незабравима” се завръща от следващата седмица

Актриса, певица, дизайнер и модна икона са само част от многото лица на Дженифър Лопес. През следващата седмица обаче зрителите на Нова ТВ ще я видят и в една не толкова типична за нея роля – тази на продуцент. Първата жена в историята, отбелязала филм и албум на първо място в класациите по едно и също време, ще завладее ефира на Нова ТВ с минисериала „Как обича една жена”, на който именно тя е продуцент. Новелата е вдъхновена от едноименния испаноезичен албум на звездата. В края на всяка серия Лопес изпълнява специално подбрана песен от албума, свързана с конкретния епизод. Зрителите на лентата със сигурност ще открият прилики между героинята и истинския живот на самата Дженифър Лопес. Сюжетът се завърта около младо момиче и разказва за препятствията и предизвикателствата, които то среща по пътя към голямата любов… Минисериалът „Как обича една жена” ще се излъчва всеки ден от 20 до 24 февруари, от 16.00 ч.

 Най-добрият турски сериал за 2009 г. – „Незабравима”, е другата вълнуваща сага, която зрителите на Нова ТВ ще мога да следят от началото на следващата седмица, всеки делничен ден от 13.30 ч. НезабравимаСюжетът на хитовата поредица разказва за емоционалната история на момиче, което се влюбва в мъжа на сестра си, за терзанията и несигурността, които съпътстват трудните избори по пътя към щастието. В главната роля зрителите ще видят популярния турски актьор Серхан Яваш, който бе отличен и с признанието най-добър телевизионен актьор в Турция за ролята си на Харун.

Романтичният следобед продължава и с още едно заглавие, което ще се завърти от 20 февруари – американският „Савана”. От южната ни съседка действието ще се пренесе в Савана, щата Джорджия. Сериалът проследява живота на три приятелки, израснали заедно. Всичко започва, когато Лейн Макензи се завръща след дълго отсъствие за сватбата на най-добрата си приятелка Рийс Бъртън, която се омъжва за Травис Питърсън.Савана Скоро обаче влюбените преминават през драматични изпитания, а героите имат тежката задача да запазят близостта помежду си. Историите на трите приятелки зрителите на Нова ТВ ще могат да следят от понеделник до петък, от 15.00 ч.

- реклама -