BOND

Бонд хапнаха автентична италианска паста и гледаха мач в ресторант ДжояBOND ОТНОВО ОМАГЬОСАХА БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА
Бонд хапнаха автентична италианска паста и гледаха мач
в ресторант Джоя

Най-продаваният струнен квартет в света Bond за трети път омагьоса българската публика снощи в зала 1 на НДК. Четирите момичета буквално грееха от сцената и действаха заразно  с енергичните си изпълнения на пълната със зрители зала, която не спираше да ръкопляска и да приветства любимките си.

Таня Дейвис, Еос Чатър, Гай-И Уестърнхоф и Елспет Хенсън подариха на почитателите си една пълнокръвна концертна разходка през всичките си четири албума и изсвириха любими на публиката парчета като „Explosive“, „Samba“, „I`ll Fly Away“, „Viva!“ и разбира се задължителната класика Victory.

Четирите момичета не пропуснаха да изненадат на живо многобройните си фенове у нас с все още неиздаваната композиция “Bond goes Gaga” – оригинална версия на Лейди Гага под електрическите струни на Bond.

Шоуто на Bond продължи почти два часа , след което талантливите хубавици бяха изпратени с бурни аплодисменти, а на изпроводяк момичетата раздадоха автографи и се снимаха с най-малките си фенове, между които и няколко деца от Гърция и Румъния.

След края на концерта Bond се оттеглиха за заслужена почивка и празнична вечеря в ресторант Джоя (ул.“Цар Самуил” 60) – единственото място у нас с автентична неаполитанска пица.

Привлечени от доброто реноме на ресторанта за автентична италианска кухня, Бонд заедно с бебето на Гай-И Уестърнхоф и неговата детегледачка опитаха от всички специалитети на шеф-готвача, докато гледаха изключително напрегнатата среща от Шампионската лига между Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен).

Менюто, от което Bond си облизаха пръстите включваше букет от фини италиански колбаси и сушени домати, салата капрезе и домашна италианска паста с морски дарове от Средиземно море.

Start typing and press Enter to search

Бонд

Сексапилните дами от БОНД се отзоваха на поканата на продуцента от АРТ БГ Даниел СтефановМОМИЧЕТАТА ОТ БОНД –  СПЕЦИАЛНИ ГОСТЕНКИ НА РОЖДЕН ДЕН УТРЕ В СОФИЯ!

Сексапилните дами се отзоваха на поканата на продуцента от АРТ БГ Даниел Стефанов

 

Момичетата от Бонд пристигат утре по обяд в София, за да отпразнуват рождения ден на един от продуцентите от „АРТ БГ“ -организатор на концерта им в София на 25 април в зала 1 на НДК.

Дамите с радост приели поканата на Даниел Стефанов, който е техен голям почитател и фактът, че изобщо не се поколебали да присъстват в този специален за него ден, го направил истински щастлив.

Купонът  ще бъде в бутиковия ресторант „Пей сърце“ предпочетен от Бонд заради богатата му винена листа от квалитетни марки, тъй като се оказало, че и четирите момичета са ценителки на изисканите вина.  „Първата цигулка“ Таня Дейвис  пък е ентусиазирана от впечатляващото средиземноморско  меню на ресторанта, включващо повече от 50 вида френски и италиански специалитети.

ВИП блюдата, подготвени  специално за Бонд от любезните домакини на „Пей сърце“ са изцяло съобразени с изискванията им за здравословно и диетично меню, за да поддържат фигурите си крехки и елегантни – запазена марка на четирите талантливи музикантки.

Освен на рожден ден Бонд ще бъдат гостенки и в „Шоуто на Слави“ утре вечер  по повод концерта си на 25 април в НДК, с което ще изпълнят на максимум програмата за съчетаване на полезното с приятното.

Start typing and press Enter to search