BOND

Бонд хапнаха автентична италианска паста и гледаха мач в ресторант ДжояBOND ОТНОВО ОМАГЬОСАХА БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА
Бонд хапнаха автентична италианска паста и гледаха мач
в ресторант Джоя

Най-продаваният струнен квартет в света Bond за трети път омагьоса българската публика снощи в зала 1 на НДК. Четирите момичета буквално грееха от сцената и действаха заразно  с енергичните си изпълнения на пълната със зрители зала, която не спираше да ръкопляска и да приветства любимките си.

Таня Дейвис, Еос Чатър, Гай-И Уестърнхоф и Елспет Хенсън подариха на почитателите си една пълнокръвна концертна разходка през всичките си четири албума и изсвириха любими на публиката парчета като “Explosive”, “Samba”, “I`ll Fly Away”, “Viva!” и разбира се задължителната класика Victory.

Четирите момичета не пропуснаха да изненадат на живо многобройните си фенове у нас с все още неиздаваната композиция “Bond goes Gaga” – оригинална версия на Лейди Гага под електрическите струни на Bond.

Шоуто на Bond продължи почти два часа , след което талантливите хубавици бяха изпратени с бурни аплодисменти, а на изпроводяк момичетата раздадоха автографи и се снимаха с най-малките си фенове, между които и няколко деца от Гърция и Румъния.

След края на концерта Bond се оттеглиха за заслужена почивка и празнична вечеря в ресторант Джоя (ул.“Цар Самуил” 60) – единственото място у нас с автентична неаполитанска пица.

Привлечени от доброто реноме на ресторанта за автентична италианска кухня, Бонд заедно с бебето на Гай-И Уестърнхоф и неговата детегледачка опитаха от всички специалитети на шеф-готвача, докато гледаха изключително напрегнатата среща от Шампионската лига между Реал (Мадрид) и Байерн (Мюнхен).

Менюто, от което Bond си облизаха пръстите включваше букет от фини италиански колбаси и сушени домати, салата капрезе и домашна италианска паста с морски дарове от Средиземно море.