Пистолет, куфар и три смърдящи варела

- реклама -spot_img

Пистолет, куфар и три смърдящи варела
Пистолет, куфар и три смърдящи варела

Българската комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” на екраните

 през май

Дългоочакваната българска гангстерска комедия “Пистолет, куфар и три смърдящи варела” ще се появи на екраните през месец май. Във филма ще се видят ред популярни и обичани от зрителя лица в необичайни роли и ситуации, които пораждат смях и иронично намигване. Динамичен монтаж, екшън настроение и енергичен саундтрак са само част от нещата, които отличават „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” от това, което до момента сме видяли в новото българско кино.

Гангстерската комедия разказва историята на двадесет и три годишния студент Антон, по прякор „Красивия“. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари и да продължи следването си. „Красивия“ решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки със съмнителни лица (наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски и много други.)
Режисьор и продуцент: Георги Костов; Оператор: Георги Райков; Участват: Ивайло Захариев, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Деян Донков, Иван Савов, Дичо, Део, Владо Въргала, Естер Симеони, Рая Пеева и др. Със специалното участие на проф. Илия Добрев.

- реклама -spot_img
Previous articleLORD OF THE DANCE
Next articleБонд