БНТ2 с акция в парка „Заимов” в София

„Питай кмета” по БНТ 2 с въпроси към кмета на район „Витоша” 

БНТ2 с акция в парка „Заимов” в София


Този петък от 20:00 часа в рубриката „Питай кмета” зрителите на БНТ2 ще имат възможността да видят специално интервю с кмета на столичния район Витоша – Стойко Дуков. Той ще коментира едни от най-обсъжданите проблеми на района – докога едни от най-престижните столични квартали ще са без канализация; защо жителите на Владая са против строежа на пречиствателна станция и как район Витоша ще се превърне в новия културен център на София.

За най-актуалните проблеми на района екипът на „Питай кмета” ще разговаря и с жителите му, които поставят наболели въпроси. Пред водещата Ася Методиева кметът Стойко Дуков ще коментира и проблемът с лошата инфраструктура на района.

Тази събота екипът на БНТ2 София организира акция в парка „Заимов” в София. Преди седмица в репортаж зрителите видяха състоянието на пейките в него, а тази седмица екипът на БНТ2 София приканва всички заедно да направим парка по-приятно място за отдих и разходки, като боядиса пейките в него. За всички, които искат да се включат в кампанията ще има ръкавици, четки и боя. Заповядайте да боядисаме пейките заедно!

 

Гледайте „Местно време” и рубриката „Питай кмета” всеки петък от 20:00ч. само по БНТ2!