БНТ2 с акция в парка „Заимов” в София

- реклама -

БНТ 2 увеличава с 18 часа своята програма

БНТ 2 увеличава излъчването на програмата си с 18 часа. На 14 април стартира сутрешната програма със специално издание на програмата „Добро утро с БНТ 2“ от Русе. С едно натискане на бутона на дистанционното зрителите ще влизат в информационния поток на всичко, което се случва в техния град. Пътна обстановка, интензивност на движението, прогноза за времето, валутни курсове и новини, случващи се в реално време. Във втората част на сутрешния блок ще бъдат представени идеи, как да улесним ежедневието си. Практични решения и полезни съвети от експерти в студиото и възможност за зрителите да се включат в ефир на живо от 9:00 до 10:00 часа.
В събота няма време за губене, защото точно в 11:15 ч. започва новото предаване “Време за Губене”, което ще покаже тънкостите в лова и риболова, ще помага за възпитанието на домашните любимци и ще забавлява с небивалици.
Там където свършва логиката, започват „Абсурдите”. Заплетени, комични, недодялани и безсмислени случки и събития ще се борят за вашето внимание. На 14 април, точно в 18:45 часа, зрителите ще се сблъскат с предаването “Абсурдите”, поднесени с много чувство за хумор от водещия Румен Бахов. И за да бъде всичко абсурдно, само първото предаване ще бъде в събота. Иначе по програма ще се излъчва пряко от Пловдив всяка сряда от 21:45ч.
В събота от 11:30 ч. стартира и фолклорното предаване „Ай да идем”. То ще представя българските традиции и фолклор, ще търси позабравени обичаи и ритуали, ще учи на занаят.
Всяка неделя от 10:30 ч. започва „Метафора” – предаването за културни дискусии. Екипът ще надникне там, където се създава изкуството и ще даде много идеи как да откриете своята Муза.
В неделя от 16:15 часа „Пътувай с БНТ 2” ще ви отведе до красиви и мистични кътчета в България. Ако нещо ви се стори познато, най-вероятно сте били там и както обикновено, сте изпуснали най-важното. БНТ 2 ще ви запознае с ритуали и рецепти, странни обичаи и празници, позабравени легенди и суеверия.
Рок, рок и пак рок. Предаването на БНТ 2 „Рок с Милена” ще представи на зрителите Новата рок вълна. Ще има рок хитове на живо, рок история, рок мода, рок новини.
За хармония между духа и тялото в програмата на БНТ 2 са включени „Уроци по йога”. Всяка събота и неделя сутрин зрителите ще могат да изпълняват серии от асани и упражнения пред екрана заедно с инструктор.
Гид на столичани, но в областта на културата, всяка неделя от 12:05 часа ще бъде информационната рубрика „Афиш”. Тя ще представя събития от всички изкуства, които предстоят в София през следващата седмица.
Истинско изкуство е да бъдеш добър потребител. Какво ни предлагат и какво купуваме в действителност? БНТ 2 ще бъде в услуга на зрителите с предаването „Потребителската кошница”.

Не пропускайте 18 часа изпълнени с развлечение, информация и полезни съвети. Новата програма на БНТ 2 стартира на 14 април. Вижте България по БНТ 2!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Галерия Аросита представя / AROSITA Gallery presents Борис Колев /  Boris Kolev

24. 09. 2020 – 08. 10. 2020 НОВИ ГРАДСКИ ЛЕГЕНДИ И МИТОВЕ /  NEW URBAN LEGEND AND MYTHS              Основно влияние за създаването на тази изложба...

Милена Цанева – „Броеница. Из гънките на паметта“ (откъс)

Излезе от печат книгата на проф. д-р Милена Цанева „Броеница. Из гънките на паметта“, пъстра и неизбродима галерия от спомени, ценен дар за любознателния...

Топ 10 на книжарници „Сиела“ за 14-20.09.2020

  Крадецът на праскови, Автор: Емилиян Станев, Издателство: Сиела https://ciela.com/kradetsat-na-praskovi-emiliyan-stanev.html   Менгеле - Ангелът на смъртта, Автор: Дейвид Маруел, Издателство: Сиела https://ciela.com/mengele-angelat-na-smartta.html   Дневникът на един дръндьо -...

Дубравка Угрешич – „Американски речник“ (откъс)

 REFUGEE – Откъде сте? – пита ме млад фламандски фотограф, опитвайки се с въпроса си да смекчи напрегнатото ми лице. – От Загреб – отговарям. – А...

Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020

Президентът на Северна Македония връчи първото отличие за NASTEL BUSINESS CENTER Една от най-успешните строителни компании на Балканите е финалист за престижния конкурс за Луксозно...

Арман Бабикян: Протестът изхвърли Борисов зад Околовръстното шосе

„Протестът постигна много неща. Трудно си даваме сметка за това, но България със сигурност не изглежда по същия начин, по който преди...