БНТ2 с акция в парка „Заимов” в София

- реклама -

БНТ 2 увеличава с 18 часа своята програма

БНТ 2 увеличава излъчването на програмата си с 18 часа. На 14 април стартира сутрешната програма със специално издание на програмата „Добро утро с БНТ 2“ от Русе. С едно натискане на бутона на дистанционното зрителите ще влизат в информационния поток на всичко, което се случва в техния град. Пътна обстановка, интензивност на движението, прогноза за времето, валутни курсове и новини, случващи се в реално време. Във втората част на сутрешния блок ще бъдат представени идеи, как да улесним ежедневието си. Практични решения и полезни съвети от експерти в студиото и възможност за зрителите да се включат в ефир на живо от 9:00 до 10:00 часа.
В събота няма време за губене, защото точно в 11:15 ч. започва новото предаване “Време за Губене”, което ще покаже тънкостите в лова и риболова, ще помага за възпитанието на домашните любимци и ще забавлява с небивалици.
Там където свършва логиката, започват „Абсурдите”. Заплетени, комични, недодялани и безсмислени случки и събития ще се борят за вашето внимание. На 14 април, точно в 18:45 часа, зрителите ще се сблъскат с предаването “Абсурдите”, поднесени с много чувство за хумор от водещия Румен Бахов. И за да бъде всичко абсурдно, само първото предаване ще бъде в събота. Иначе по програма ще се излъчва пряко от Пловдив всяка сряда от 21:45ч.
В събота от 11:30 ч. стартира и фолклорното предаване „Ай да идем”. То ще представя българските традиции и фолклор, ще търси позабравени обичаи и ритуали, ще учи на занаят.
Всяка неделя от 10:30 ч. започва „Метафора” – предаването за културни дискусии. Екипът ще надникне там, където се създава изкуството и ще даде много идеи как да откриете своята Муза.
В неделя от 16:15 часа „Пътувай с БНТ 2” ще ви отведе до красиви и мистични кътчета в България. Ако нещо ви се стори познато, най-вероятно сте били там и както обикновено, сте изпуснали най-важното. БНТ 2 ще ви запознае с ритуали и рецепти, странни обичаи и празници, позабравени легенди и суеверия.
Рок, рок и пак рок. Предаването на БНТ 2 „Рок с Милена” ще представи на зрителите Новата рок вълна. Ще има рок хитове на живо, рок история, рок мода, рок новини.
За хармония между духа и тялото в програмата на БНТ 2 са включени „Уроци по йога”. Всяка събота и неделя сутрин зрителите ще могат да изпълняват серии от асани и упражнения пред екрана заедно с инструктор.
Гид на столичани, но в областта на културата, всяка неделя от 12:05 часа ще бъде информационната рубрика „Афиш”. Тя ще представя събития от всички изкуства, които предстоят в София през следващата седмица.
Истинско изкуство е да бъдеш добър потребител. Какво ни предлагат и какво купуваме в действителност? БНТ 2 ще бъде в услуга на зрителите с предаването „Потребителската кошница”.

Не пропускайте 18 часа изпълнени с развлечение, информация и полезни съвети. Новата програма на БНТ 2 стартира на 14 април. Вижте България по БНТ 2!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Новият хотел GRAND RESORT PAVEL BANYA – Medical & Spa EpiCentrum е финалист за престижните награди

СПА-иновациите са във фокуса на Балканските туристически Оскари 2020 Най-новият мащабен и иновативен шедьовър за СПА-туризъм – GRAND RESORT PAVEL BANYA – Medical & Spa...

Радев: Съгласие за РСМ когато езикът на омразата се изкорени необратимо

България трябва да даде съгласие за начало на преговорите на РС Македония, след като се признаят обективните исторически факти и след като...

Balkan Awards of Tourism Industry 2020: Здравният туризъм спасява пациенти в период на Ковид-криза

„Медикъл Караджъ” е финалист за Балканските Оскари Здравният туризъм е особено актуален в периода на световна пандемична криза, когато и здравната система в някои региони...

Balkan Awards of Tourism Industry 2020: С над 76 лековити извора наш курорт е лидер в Европа

Хотел “Царска баня” е финалист за Балканските Оскари 2020 С рекордните над 76 лековити минерални извора малкото градче Баня е уникат за Европа и света,...

Д-р Борил Петров: БЧК е направило множество дарения на Пета градска болница

Директорът на Пета градска болница Борил Петров разказа и за дългогодишната подкрепа на Българския Червен кръст, които помагат на болницата от 2012...

Заев: България нищо не ни отрича, историята да ни сплоти

Първата причина е, че докато траят разговорите, не може всичко да бъде споделяно с обществеността и вероятно се създава не особено добро...