Вики от Мастило гостува на Мира Добрева

- реклама -spot_img

Вики от Мастило гостува на Мира Добрева

 

Понеделник въпросът в „Денят отблизо” с Мира е дискриминация ли е децата, които учат в частни училища да не ползват парите за образование, които държавата плаща, когато учат в нормално училище? Това се превърна в може би най-спорният въпрос от проекта за нов закон за предучилищното и училищното образование, който предстои да бъде гледан в Парламента. Идеята на Министерството на образованието е да приложи принципа „парите следват ученика” във всички видове учебни заведения и частните също да получават единния разходен стандарт за всяко дете, което обучават.

В новата рубрика „Споделени пътешествия” Галя Соколова и нейното пътешествие до индийския град Варанаси, който според индийците е центъра на света. Специален гост ще бъде Виктория Терзийкса или както е позната на всички – Вики от Мастило. Тя ще разкаже за своята голяма страст към цветята и ще открехне завесите около своя нов клип.

Във вторник в „Денят отблизо” Николета, която е част от екипа на предаването, ще потопи зрителите в океана от новини във Фейсбук, като ще избере тези, които най-много са вълнували интеренет потребителите. Тя ще разкаже и за срещата си с единствените двама жители на Лещен! Предаването гостува на един планински спасител, който има много странно хоби – колекционира скелети на изчезнали животински видове. Зрителите ще разберат и какво е археология за деца и ще се срещнат с една жена, която знае как да събуди интереса на малките палавници към нея.

 

 

„Денят отблизо” с Мира, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

- реклама -spot_img
Previous articleСрещу новините
Next articleБНТ 2