Наследниците на Калоянчев и Мутафова един срещу друг

- реклама -

Наследниците на Калоянчев и Мутафова един срещу другНаследниците на Калоянчев и Мутафова един срещу друг

в „Аз обичам България”

 Наследниците на Георги Калоянчев и Стоянка Мутафова ще се изправят един срещу друг в утрешния епизод на „Аз обичам България”. Ивайло Калоянчев и Мария Грубешлиева – Муки ще застанат зад редиците съответно на Юлиан Константинов и Андрей Слабаков. Актьорското присъствие в отбора на оперния глас ще бъде подкрепено от още един голям български актьор – Георги Мамалев, а така също и от актрисата от „Забранена любов” Саня Борисова. Съотборници на Муки ще бъдат актьорът и водещ Стефан А. Щерев и поп фолк певицата, която в момента зрителите на Нова ТВ виждат и като актриса в сериала „Отплата” – Емилия.

Наследникът на Калата ще трябва да отговаря на въпроси, свързани с г-жа Стихийно бедствие, а Муки – точно обратното. Първият ще брои до над 100, за да познае колко пъти Стоянка Мутафова е влизала в ролята на госпожа Стихийно бедствие, а Муки ще трябва да познае как майка й участва в ритуала на Георги Калоянчев, който той винаги изпълнява, когато се качва до етажа на софийския си апартамент.

Какво представлява „бонелката”, или „фърколицата”? Как завършва първият мач на националния отбор по футбол в САЩ ’94-та? Кой български спортист е обявен за дарител № 1 на Националния исторически музей и колко процента от българските мъже обичат тъщите си? Тези и още много други въпроси ще застанат на пътя на двата отбора към победата.

 

Кой обаче ще стигне първи, ще разберем от епизода на „Аз обичам България” утре, 27 април, от 21.00 ч. по Нова ТВ.

- реклама -