Трети сезона на танцово риалити

- реклама -

Стартира третият  сезон на танцовото риалити „НАДИГРАЙ МЕ”

 Надиграй ме

Най-успешното телевизионно танцово фолклорно състезание започва своя трети по ред сезон. „НАДИГРАЙ МЕ” се завръща на живо в ефира на БНТ Свят и БНТ 2. Кастингите в страната вече започнаха, а първата битка в ефира зрителите ще могат да видят тази неделя между отборите на вечните градове съперници Видин и Лом. Кой ще победи в оспорваната надпревара ще решават професионалното жури и зрителите. Водещи на „Надиграй ме 3” отново ще бъдат култовата рокаджийка Милена Славова и хореографът Асен Павлов. Тричленното жури в състав: професионалните хореографи доц. Красимир Петров- бивш директор на Националното училище за танцово изкуство, Петя Александрова- настоящ преподавател в НУТИ, както и актьорът Тончо Токмакчиев ще оценява изпълненията на любителските състави. Изпълненията на отборите ще се оценяват по десетобалната система от тричленно жури, а зрителите ще могат да се включат със своята оценка като изпращат sms-си. Техният вот  ще е решаващ за крайното класиране.

В първия брой от 3 сезон тази неделя в оспорвана надпревара ще се изправят отборът на „Здравец” от град Видин и „Ентусеазъм” от град Лом.

В клуб „Ентусиазъм” почти всички са роднини, а като цяло в него танцуват и цели семейства. Основната им гордост е широката възрастова граница, в която влизат всички танцьори в клуба. Отборът на „Здравец” се отличи с най-голяма автентичност на танца и впечатли журито по време на кастингите с хъса и настроението, с които изтанцува хорото си.

 

Тази неделя, преди старта на 3 сезон на „Надиграй ме”, от 19:00ч. зрителите на БНТ2 ще могат да гледат и документалния филм „Среща с „Надиграй ме””, за спечелилите първи и втори сезон от танцовото шоу отбори–Гоце Делчев и Силистра.

 

Гледайте „Надиграй ме 3”, тази неделя от 20:45ч.по БНТ Свят и БНТ 2 !

- реклама -