АСЯ МЕТОДИЕВА И ДАНИЕЛ МИХАЙЛОВ

- реклама -spot_img

АСЯ МЕТОДИЕВА

„ДЕНЯТ ЗАПОЧВА” С АСЯ МЕТОДИЕВА И ДАНИЕЛ МИХАЙЛОВ
Сутрешният блок на БНТ1 с нов водещ и обновено студио

Зрителите на БНТ1 вече ще се будят в компанията на Ася Методиева и Даниел Михайлов. Новият водещ се присъединява към екипа на „Денят започва” от 19 януари (понеделник).

Даниел Михайлов има дълъг опит в българските медии. 16 години е бил радиоводещ и програмен директор. Последните 2 години е работил в телевизии.

„Въпреки опита си пред микрофон и камера, ще призная, че в мен имаше вълнение, когато приех предложението. Благодаря на директора на новините Даниел Чипев и продуцента на сутрешния блок Албена Колчакова за доверието. Разбира се, признателен съм за топлото посрещане на Ася Методиева и целия екип на предаването. За мен е важно, че стилът на водене на Ася е спокоен и задълбочен. Но тя имаше нужда от присъствието на още един млад и усмихнат човек до себе си.” – заяви, дни преди първия си ефир в БНТ Даниел Михайлов.

Той е на 34 години и е роден в Стара Загора. Определя себе си като позитивен човек, търсещ истината. Свободното си време посвещава на пътуванията.

„За една година екипът на “Денят започва” наложи нова динамика в сутрешния часови пояс. Докато другите четат вчерашни вестници, ние показваме развитието на новините от сутринта. Затова все повече активни хора избират нашето предаване. Впечатлява и стилът на Ася Методиева. Неслучайно решихме фехтовката да е символ в новото промо на сутрешния блок. Мисля, че при интервютата тя успява с честност, доблест и прецизност да атакува с въпроси право в целта. Ще запазим този стил.”- заяви Даниел Чипев, директор на дирекция „Иноформация”.

От следващата седмица Ася Методиева и новият й екранен партньор ще влязат и в обновено студио.

Гледайте „Денят започва” всеки делничен ден от
6:00 до 9:00 часа само по БНТ1!

- реклама -spot_img