Трибют на Dream Theater

- реклама -spot_img

Fresh! водещ в ексклузивен лайф на Dream Theater

Трибют на Dream Theater
Теодор Койчинов с вокалите в първия  на емблематичната банда

Водещият на „Фреш следобед с Тео” по Radio Fresh! се завърна към първата си страст – пеенето. Тео Койчинов е вокал в първия трибют на Dream Theater. Събитието ще събере феновете на прогресив рока на 17 януари (събота) от 22:00 часа в любимия на всички меломани – Sofia Live Club.
Сет листът включва парчета от ранните албуми на Dream Theater: Images And Words, Awake, A Change of Seasons и Falling Into Infinity- достатъчно мелодични, за да се харесат и на не толкова твърдите им почитатели. Трибют бандата се е спряла на част от композициите, направени между 1992 и 1997 година, където за лиричността са се погрижили бившите клавиристи на групата – Кевин Мур и Дерек Шириниън.
Идеята за специалния трибют на най- влиятелната прогресив рок банда е на барабаниста Венелин Венков („Шоуто на Слави”) и на китариста Димитър Николов. За целта те канят музиканти, които също са силно повлияни от Dream Theater – Теодор Койчинов (вокал), Михаил Дичев (бас), Ани Свинарова (клавишни) и Милена Иванова (бек вокал).
Билетите се разпространяват в мрежата на eventim.bg
Повече за събитието можете да откриете на: http://radiofresh.bg/
FB събитие: https://www.facebook.com/events/297164620475682/

FB страница: https://www.facebook.com/pages/Dream-Theater-Tribute/909592679069221?sk=timeline

- реклама -spot_img