ANDRE DIAS BOSSA NOVA CONCERT „MUITO PRAZER”

- реклама -spot_img

Александър Байчев се включва в концерта на бразилеца Андре Диас

Александър Байчев, бившият вокал на „Групата” и познат на меломаните от многобройните си изяви и участието си в музикалното предаване „Гласът на България”  ще бъде един от специалните гости в концерта на бразилеца Андре Диас. Специално за участието си в него Александър ще зарадва гостите с акустично изпълнение на песен на Бубле.

Бразилецът Андре Диас е у нас по покана на продуцента и вокалния педагог Роси Йорданова, която е известна в средите с това, че безпогрешно открива големите звезди. От години няма конкурс, в който нейни възпитаници да са си тръгнали без награда. Тя е търсена от родни и чеждустранни изпълнители, които искат да бъдат менажирани и продуцирани от нея. Именно такъв е и Андре, който вече се е убедил в професионализма й.

В концерта ANDRE DIAS BOSSA NOVA CONCERT „MUITO PRAZER” ще вземат участие: Йоанна Томова и Константин Томов – Don Baston – и двамата добре познати от редица концерти и конкурси, както и от музикалния формат „Гласът на България”, TSGB, Михаела Филева /вокал/, радваща се на популярност след участието си в „X фактор” и др.

В рамките на ANDRE DIAS BOSSA NOVA CONCERT „MUITO PRAZER” , гостите в Studio 5 ще чуят популярна музика, джазови стандарти, боса нова и самба, които ще бъдат изпълнени от талантливите музиканти.

 

Събитието ще се състои на 15 юни, от 19 часа, в Studio 5.

 

Билетите за концерта вече са в продажба и с тях може да се сдобиете от www.eventim.bg, както и на място, в деня на концерта.

- реклама -spot_img