Стефан Илчев с тв премиера на новото си видео при Жоро Любенов

- реклама -spot_img

 Предаването „Денят започва в неделя” по БНТ ще започне с репортаж за това как се спазва забраната за тютюнопушене на стадионите и спортните площадки? По темата Сибина Стефанова ще разговаря с ултраси и лекари. На гости на Георги Любенов ще бъде проф. Вълко Гергелчев според когото под „Кремиковци” има злато за над 100 млрд.лева. 

За преброяване на турските редици и  какъв е тайният план между ГЕРБ и ДПС гост в студиото ще бъде Осман Октай. От репортерката на БНТ Зоя Велинова зрителите ще научат повече за изложението на арабската кухня, което се провежда в градината на МВнР.

За живота на два континента разказва актрисата Жана Караиванова. Тя живее в Ню Йорк, където от години организира фестивал на българското кино и заедно с фондация “Америка за България” са в основата на фестивала So!Independent.  На живо от музикалния „Кънтри фест 2012” в Банкя репортерката Карина Караньотова, преоблечена в каубойски костюм, се среща с Лили ъф дъ Уест.

В предаването зрителите ще видят младият изпълнител Стефан Илчев, който ще направи тв премиера на новата си песен „Продължавам” както и историята на испанската група „Чамбао”.

- реклама -spot_img