Юлиан Константинов вбесява Златка

 

Julian_KonstantinovВеликденски спорове в „Какво искат жените” тази събота

 

 

  • Юлиан Константинов вбесява Златка. Тя се преобразява като монахиня

 

  • Джуджи меси козунак за първи път

 

  • Трите домакини с покана за беквокалистки на Милко Калайджиев

 

В женското царство на „Какво искат жените” тази събота ще влязат поп-фолк изпълнител, оперен ас и директор. Милко Калайджиев, Юлиан Константинов и директорът на Военния театър Мирослав Пашов ще седнат на една маса с Джуджи, Златка и Кристина Патрашкова в търсене отговор на най-стария въпрос.

 За първи път в живота си Патрашкова и Джуджи ще влязат в кухнята с мисията „омеси козунак”, а на помощ ще им се притече доказаният кулинар Елица от „На кафе”. Освен емоции около фурната, дамите ще получат и изключително емоционални подаръци –Златка ще се преобрази като монахиня, Джуджи ще се яви на кастинг за Военния театър, а Криси Патрашкова ще танцува блус.

 

Градусите на обяда допълнително ще се вдигнат от буйния темперамент на Юлиан Константинов, който така ще ядоса Златка, че тя ще бъде на път да напусне обяда. Джуджи също няма да остане очарована – неприятно изненадана тя ще остане от специалния поздрав на Милко, който ще й посвети песента си „Лудата крава”… За финал, трите ще бъдат поканени да бъдат новите беквокалистки на песента „Елате пиленца при батко”.

 Какво друго ще видим тази събота, освен неочакваните професионални предложения? Кой от мъжете претендира, че познава жените най-добре, и кого ще изберат самите дами – тази събота, 04 май, от 12.00 ч. по Нова ТВ.

  

„Какво искат жените” – 04 май, 12.00 ч. по Нова ТВ