ЯМАТО демонстрират на живо

- реклама -spot_img

Малко след като пристигнат в България за концерта си, харизматичните японски царе на ударните инструменти ЯМАТО, ще се срещнат с фенове и ще разкрият тайната на добрата си форма.

Тази  неделя, 23.10 от 13:00 часа в ресторант Corso – бул. Цар Освободител 10 (срещу Руската църква)

Самите барабанисти от ЯМАТО ще демонстрират на живо как си правят така наречената  енергийна топка с ориз – тайната на съвършената им форма и възстановяването от участие (японците свалят по 2, 3 килограма по време на шоу).

Единствено в неделя, журналистите ще могат да се срещнат с харизматичните музиканти и ще могат да им вземат интервю.

Това ще стане след демонстрацията. Моля за предварително потвърждение за присъствие, за да определмим ред на интервютата!

 Единствено в неделя фенове ще могат да се снимат със звездите и да вземат автографи.

Това ще стане непосредствено след официалния обяд на Ямато в заведението.

 Музикантите от Ямато имат необикновен режим на живот и хранене. За изпълнението на традиционните японски барабани тайко се изисква не малко усилия – изпълнителят свири широко разкрачен, с вдигнати високо ръце, които държат дебели палки, дълги приблизително колкото стик за голф. Освен тежестта на инструментите и нужната енергия, като добавим и емоционалнния интензитет, който японците влагат в свиренето, е необходимо непрекъснато презареждане. Музикантите хапват задължително, непосредствено преди и след шоуто. Тренират около 16 часа на ден. Започват с пробег на 10 километра, след закуска упражняват мускулите на ръцете си, а следобед репетират барабанене докъм 22,00 ч. вечерта.

А каква е тайната на перфектната им форма? Елате и научете тази неделя, в Corso!

  В рамките на световното си турне  2015-16  невероятните японски барабанисти ще представят новата си програма Bakuon – Легенда за ритъма на сърцето на 24 октомври 2016 г. от 20:00 ч. в зала 1 на НДК в София. Повече информация на http://jazz-plus.com/yamato/. Билети от http://eventim.bg

Повече от 20 години японските барабанисти Ямато радват хората по света и ги заразяват със своята вдъхновяваща енергия и силен дух. Ритъмът на тайко барабаните е ритъмът на нашето сърце – в това дълбоко вярват барабанистите от Ямато и всеки човек, посетил техен концерт е усетил сетивно това твърдение. Тези завладяващи барабанисти  са изнесли над 2700 представления в 57 страни от целия свят.

 

- реклама -spot_img