World stories

- реклама -

Как обществена градина се превърна в оазис –

 „World stories: малки истории от големия свят”

 

Мексико, Пакистан, Австралия и Индия са другите дестинации в утрешния епизод на предаването

Мексико в събота сутрин – така ще започне утрешният епизод на “World stories: малки истории от големия свят”. Водещият Живко Константинов ще ни отведе в страната на телевизионните сериали, но не за да разказва истории за драматични обрати, а за да ни представи един нов вид сериал – Мучо Корасон, чиято цел е да се бори с расовата дискриминация и да помогне за устойчивото развитие.

 

Социално ангажирана ще бъде и следващата история в предаването. Тя ще бъде на територията на Пакистан и ще ни запознае с т.нар. „младежки парламент”, който промотира открито и демократично общество и насърчава младото поколение да подобри живота в страната.

 

Как изоставено парче земя се превръща в оазис? Това зрителите ще видят от пътуването на предаването до Унгария и срещата им със „зеления пояс” – обществена градина с цветя и плодове, която привлича хора от всички възрасти и професии и която се превръща в абсолютен хит сред унгарците.

 

И още – как германско–индийска екологична инициатива се опитва да увеличи енергийната ефективност в Ню Делхи и как група африкански момчета използват австралийския футбол като начин да се интегрират в местното общество.

„World stories: малки истории от големия свят” – всяка събота от 07.30 с водещ Живко Константинов.  

 

“World stories: малки истории от големия свят” – всяка събота от 07.30 ч. по Нова ТВ
- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -
Previous articleСъбуди се
Next articleOne Of A Kind