Събуди се

- реклама -

 

Нети, дует „Ритон” и Елена от Big Brother

този уикенд в „Събуди се”

 

 

И тази събота и неделя Мирослава Иванова и „Събуди се” обещават двойна порция интересни гости и теми от изминалата седмица. Съботното издание ще започне точно в 08.00 часа с най-новото откритие, реализарно от български учени. Уникален метод може да предотврати раждането на деца с увреждания, а от специалния репортаж ще разберем в какво се състои научната находка и каква е възможността за прилагането й.

 

В съботния ефир ни очаква още един от главните герои на тази седмица: лидерът на СДС Емил Кабаиванов „В първо лице” –  за последните събития, нападки и дискусии.  В рубриката „Нокаут” с Васил Иванов традиционният спор ще бъде на тема добър работник ли е българинът, или теорията за прословутото българско трудолюбие е само национален мит. С коментар по въпроса ще се включат Мика Зайкова от КТ „Подкрепа” и  журналистът Петьо Блъсков.

 

Нети също ще гостува  на Мира Иванова в събота, за да разкаже за най-новата постановка в Театъра на армията – „Декамерон”, за каузата й срещу анорексията и за мисията й на майка.

 

Артистично присъствие на екрана в неделя също няма да липсва, а за него ще се погрижат  Катя и Здравко от дует „Ритон”. Дни преди юбилейния им концерт в НДК, те ще отговорят на въпроса какво се получава, когато към музиката се добави не шипка, а пълни шепи любов. Малко преди финала, пародийната емисия новини „Дела без документи” ще покаже новините от седмицата, такива, каквито са единствено в главата на сценариста Антон Андонов.

 

Неделното меню в ефира на Нова ТВ завършва с водещите на кулинарното предаване „Бон апети” – Лора и Стоян, както и хубавата Елена от втория сезон на риалити шоуто Big Brother.

 

„Събуди се” – всяка събота и неделя от 08.00 до 09.30 ч. по Нова ТВ 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -