Тити Папазов разпуска с масаж в ръцете на певицата Клавдия

- реклама -spot_img

Тити Папазов разпуска с масаж в ръцете на певицата Клавдия

Ексцентричният бивш треньор и настоящ президент на баскетболния „Левски“  се спаси от напрегнатото  ежедневие в необичайно за него място – център за красота. Явно Тити Папазов  има нужда от тотална почивка, след като избра алтернативни и неизпробвани до момента методи за разпускане. Тити Папазов си подари вълшебни минути на козметичен масаж  за лице.

А специалистът, който пое грижата за него в Beauty Show Aesthetic Center, бе популярната изпълнителка  Клавдия Драганова. Оказа се, че освен пеенето (познаваме я от първото музикално риалити у нас – Star Academy), тя притежава и друг талант – на специалист по красота. Клавдия пое грижата за баскетболния гуру, след 3-дневно обучение от една от най-популярните козметици в Израел с най-ефективни техники в цял свят  – Евгения Квернадзе.

Козметичният спец пристигна в България специално, за да сподели част от магията си с екипа от професионалистите на бюти центъра.  Доволен от невероятния рилакс, Тити Папазов прекара и няколко минути в естетичен тур, за да разгледа останалите  процедури и уникални за Българя апарати за стягане и подмладяване на кожата.

- реклама -spot_img