ТИМАТИ ХВЪРЛИ ОКО НА ИРИНА ШЕЙК

- реклама -spot_img

НАЙ-УСПЕШНИЯТ РУСКИ РАП ПЕВЕЦ ТИМАТИ ХВЪРЛИ ОКО НА ИРИНА ШЕЙК

 Най-голямата руска музикална звезда Тимати и един от най-известните световни супермодели Ирина Шейк изненадаха своите почитатели, споделяйки изключително любопитна фотография в Instagram, на която са в „опасна близост“. Това мигновено предизвика медиен отзвук не само в северната ни съседка, но и в цял свят. Още повече, че и двамата едновременно са споделили въпросния кадър.

Под снимката възлюбената на Брадли Купър е оставила следното закачливо послание „Татарите идват…“. Препратката, която прави 31-годишната красавица, чиято рождена фамилия всъщност е Шайхлисламова, е че тя и изпълнителят на „Где ты, где я“ и „Ключи от рая“ Тимур Юнусов, който се изявява под псевдонима Тимати, имат татарски корени.

ТИМАТИ ХВЪРЛИ

От друга страна, най-успешният руски рап музикант също не пропусна да коментира фотоса на официалната си страница. Певецът, който придоби световна известност с безапелационните си хитове и със съвместните си проекти с едни от най-популярните имена на световната хип-хоп и R&B сцена, като Snoop Dogg, Busta Rhymes, Timbaland, Craig David и др., още повече озадачи последователите и на двете звезди с шегата, която написа под кадъра: „Как може да се вземе, ето как, два пъти подред, не оставяйки на нашите „хлапета“ нито един шанс“.

Тамати feat. Егор Крид  „Где ты, где я“:

https://www.youtube.com/watch?v=n70xejQ4tXs

- реклама -spot_img