Тетрадка за рецепти и спомени

Катето Евро спретна уникално тирамису и зарадва феновете си

с ароматни истории от книгата си

Предизвестен медиен интерес и любовта на почитателите съпътстваха снощната премиера на Катерина Евро и нейната удивителна  „Тетрадка за рецепти и спомени” в бар градина Corso. Десетки любопитни да разберат тайните на доброто тирамису и успеха на нашенската кино-театрална дива, се събраха да я поздравят и да се докоснат до нея.  Заразени от нейния чар и неповторимо чувство за хумор, гостите се потопиха в забавните истории от написването на книгата, в чиято направа са забъркани и главната редакторка на списание „Ева” Милена Попова и графичният дизайнер и фотограф Диана Шингарова. С усмивка и летен заряд, триото ни вдъхнови за нови кулинарни приключения. А гостите се наслаждаваха, отпивайки разхладителни коктейли „Кампари Тоник“.

„Тетрадка за рецепти и спомени” на Катерина Евро е вече почти година на пазара и продължава да бъде една от най-вълнуващите книги, които смесват лични истории, уникални снимки от архива на актрисата и чудесни и лесно изпълними рецепти от балканската и средиземноморската кухня.

В книгата, освен че разкрива тънкостите на готвенето, любимката на българската публика разказва и своя живот през спомени и рецепти. Книгата е посветена на внучката на Катето, която носи нейното име, но е и памет за майката на актрисата.

Сред гостите на ароматната и пикантна вечер бяха поетът Добромир Банев, бизнесменът Христо Сираков, внучката на оперния ас Адриана Гюзелева, приятели на Катерина Евро, почитатели , журналисти.

Тетрадка за рецепти и спомени

Start typing and press Enter to search