ТHE HILLS

- реклама -spot_img

the_hills_season_4_1ТHE HILLS Сезон 4 стартира по CITY TV

 

Продължението на сагата в ефир!

 

CITY TV започва излъчването на четвърти сезон от риалити шоуто THE HILLS – продължение на любимата на всички зрители сага.

 В този сезон Лорън, позната на феновете още от Лагуна Бийч, трябва бързо да се приспособи към новото си ежедневие и новия си дом, който дели с двете си най-добри приятелки. Съжителството поставя приятелството на момичетата пред огромни изпитания.

 Одрина се съмнява, че Ло иска да развали приятелството им с Лорън, и дори решава да живее в отделен дом. Продължават и премеждията във връзката на Спенсър и Хайди, след като при тях се премества да живее сестрата на Хайди – Холи.

Междувременно, Уитни започва често да пътува до Ню Йорк, като част от работата си в People’s Revolution, което се оказва и новото й основно занимание.

Лорън пък вече е готова да продължи напред в любовта, след трудностите и тежката й раздяла с Броуди.

 Дали Лорън ще се събере със старата си любов Дъг?! Дали Одрина ще успее да се пребори за връзката си с Джъстин? Или може би Лорън ще се събере отново с голямата си обич Джейсън!?

 Четвърти сезон на THE HILLS разкрива повече от важните моменти от живота на риалити героите. Не го пропускайте!

 За да разберете най-вълнуващите и любопитни моменти от живота на Лорън и Хайди, следете ТHE HILLS – всеки четвъртък от 18:00, с повторение – всяка неделя от 14:00 само по CITY TV.

- реклама -spot_img