HELLO!

- реклама -

Hello! Layot 28.inddКакво ще съдържа бр.52 / 10.01.2013 …

 Ексклузивно за цял свят:

Дрю Баримор показва дъщеря си Олив

 Детето чудо на световното кино допусна фотографите на HELLO! в най-скъпото за сърцето й място – семейството й.

 „Когато бях в третия месец, с мъжа ми четяхме една книга, в която се казваше: „Сега бебето е с размера на маслинка (от английски – olive, б.р.).“ Така си дойде името. Не сме и помисляли за друго.

 Още за радостта и емоциите Дрю разказва единствено пред HELLO! България

 И ОЩЕ….

Дни след излизането на биографичната си книга Бианка Панова признава, че никога не би стъпила отново на „Герена”. В ексклузивното си интервю за списание HELLO! България тя споделя, че е стигала до старата си зала, но няма сили да влезе в нея. За провокацията да напише случайно първата си книга тя разказва в първия брой за 2013 на HELLO! България. Бианка разкрива, че се надява в Испания да завърши и втората си писмена творба.

 И ОЩЕ….

След година мълчание Малин Кръстев отново допусна HELLO! България до гримьорната си, за да разкаже за новите деца в живота си.

 

Кога плака за последен път?

В неделя. Разплака ме Лиза Шопова, дъщерята на Наум Шопов. На пропуска на театъра беше оставила за мен един плик. С якето и две шапки на Наум. За спомен. И… Аз ги държах и просто… разбираш ли… това са…

 За наследството, за раздялата със „Седем часа разлика“ и за работните 7 дни в седмицата – единствено в HELLO! България!

 И ОЩЕ….

Единствено в HELLO! България:

–          Помни ли дизайнерът Валентино всичките си рокли?

–          Каква година изпрати Марта Вачкова?

–          От кого се респектира Жоро Тошев?

  HELLO! България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. 92 страници  само срещу 1,99 лв.! Безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания вече 2 години.

 В България HELLO! се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Знание, MODA, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, AutoBild, ComputerBild и информационната агенция Speed-Press.

 

 

 

- реклама -