СТОЯН АЛЕКСИЕВ И ВАЛЕРИ ЙОРДАНОВ ПРЕД TV7: STAR MACHINE НАИСТИНА ПРОИЗВЕЖДА ЗВЕЗДИ

Менторите на „Петте димящи дула” Стоян Алексиев и Валери Йорданов заявиха, че ще продължат да работят със своите възпитаници и след финала на Star Machine, защото актьорското риалити на TV7 наистина произвежда звезди. Днес двамата гостуваха в сутрешния блок на TV7 „БОдилник”.

„Това е най-смисленото шоу в момента, защото разкрива какво мислят и чувстват младите хора, какво е тяхното усещане за мисия. Star Machine не е обикновено състезание – то изразява мечтата на 15 момчета и момичета да докажат на света, че България има своите таланти”, категоричен беше Стоян Алексиев. „В тези деца има толкова много хляб – те работят по 12 часа, за да подготвят откъси за пред камера и за пред публика. Това е изключително сложно и натоварващо, но се справят прекрасно, дори когато удоволствието преминава в сълзи”, сподели Валери. И двамата не скриха, че в Star Machine има желязна творческа и почти военна дисциплина, защото иначе няма как за седмица да се случат по два епизода и по едно предаване „на живо”. „Ако не си за „машината” за звезди, тя ще те изхвърли”, коментира още Валери.

Стоян и Валери гостуваха в студиото на Инна Пелева заедно със Светла и Галин от „Петте димящи дула”. Кандидатите за слава споделиха, че дори не са сънували един ден да работят с толкова големи професионалисти.

В неделя от 19:45 зрителите на TV 7 ще видят как 15-те изгряващи артисти се справят със сцените от световноизвестни драми – Галин и Стоян ще разиграят култов епизод от „Усещане за жена”, Маринела и Диана от „Бандата на Марий” ще влязат в кожата на Анджелина Джоли и Уинона Райдър в „Луди години”, „Ангелите на Касиел” ще просълзят с откъс от „Рейнман”. Изненадите на сцената в Модерен театър ще бъдат неизброими.

Star Machine e в ефира на ТV7 от декември. Избраникът на журито на първото риалити шоу за актьорски таланти ще получи двугодишна стипендия във Филмовата академия на Ню Йорк и ще замине за студиата в Лос Анджелис.

Посетете страницата на Star Machine във Facebook: http://facebook.com/StarMachineTV7

Start typing and press Enter to search