Станция Нова

- реклама -

Койна Русева, Мира Бояджиева и тризначките от Big Brother в „Станция Нова” тази неделя

 

Тази неделя, на 14 октомври, със  „Съпругите” на „Станция Нова” ще се срещнат актрисите  Койна Русева, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. Заедно с още свои колеги от снимачната площадка на новия български филм “Още една мечта”, те ще споделят най-любопитните новини около снимките на продукцията и останалите им ангажименти в киното. С Жени и Мая във втория ден от уикенда ще разговаря още Елена Станкулова – майката на Никол Станкулова. Tя ще сподели как се чувства във времето, в което нейната дъщеря – чаровната водещата на времето по Нова ТВ, е в къщата на VIP Brother.

 Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които станаха известни с участието си в реалити шоуто Big Brother, също ще коментират VIP сезона, докато в неделния ден Катето Евро приготви рулца от сьомга и мус от сьомга. В рубриката ще видим Жорж Ганчев и съпругата му, а фолкпевицата Джорджиа ще разкаже как се възстановява след тежката операция, която преживя.

 В “Удавете водещия” PR специалистът Ива Екимова и директорът на Фондация “За нашите деца” Иванка Шалапатова ще коментират “Трябва ли да се осигурява на жените достъп до ръководни постове”, а по-късно водещият Любен Дилов – син, журналистът Георги Милков и продуцентът на предаването Андрей ще потърсят отговора на въпроса „Адекватна ли е външната политика на Министър Николай Младенов”.

 На екрана „Съдебен спор” тази неделя ще разгледа едно много емоционално дело, свързанo с родителските права над дете на година и половина,  след смъртта на единия от родителите в семейството.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -