„СТАНИ БОГАТ“ СЪС СПЕЦИАЛНО НОВОГОДИШНО ИЗДАНИЕ

СТАНИ БОГАТ

  В новогодишната нощ, веднага след централната емисия „По света и у нас“ БНТ1 ще излъчи специално празнично издание на предаването „Стани богат“.

СТАНИ БОГАТ

Редакторският екип посвещава последното за годината издание на най-популярното телевизионно състезание на 60-та годишнина на Българската национална телевизия, която се отбелязва през 2019 г.

Видеосюжети от златния фонд на българската телевизия ще припомнят на зрителите любими откъси от новогодишни предавания, обичани български артисти, а участниците ще разкрият любопитни истории от миналото, останали зад кадър.

През отминаващата година един от най-успешните телевизионни проекти на всички времена – „Стани богат“ – навърши 20 години. Първият епизод на шоуто излиза на 4 септември 1998 г. в ефира  на британската телевизионна компания ITV, която излъчва състезанието и днес, а водещ е самият Джеръми Кларксън.  Продукцията се разпространява в 120 страни и има 83 езикови версии. Част от историята на „Who wants to be a millionaire“ е и „Стани богат“, а водещият – актьорът Михаил Билалов – е едно от изключенията, тъй като, както е известно, преди него всички водещи на предаването са с журналистически опит. Цялостното присъствие на Билалов  и талантът му да балансира между сдържаност и добронамереност спечелиха доверието на продуцентите от „Сони“ при старта на формата по БНТ1.

Най-възрастният участник в българското издание на играта досега е 86-годишния Лукан Динов от Стара Загора, а най-младият  претендент – 8-годишният Сава Попов от Варна, който се превърна в истински любимец на публиката и зрителите.

            На 31 декември от 20,30 часа в стола на богатството ще седнат популярни водещи на обществената телевизия: Добрина Чешмеджиева, Мария Андонова, Анна Ангелова, Георги Любенов, Драгомир Драганов, Камен Алипиев – Кедъра, Спас Кьосев и Горан Благоев.

 

Гледайте последното за тази година издание на „Стани богат“

на 31 декември от 20:30 часа по БНТ1!

- Advertisement -