Кулинария, изкуство и философия 

Японците разсъждават цялостно, ето защо кулинария, изкуство и философия са неразделни. 
Компанията  KAI ,  със седалище в Токио ,  вече над 110 години развива традицията в производството на режещи  инструменти  и сродни изделия с отлична функцион алност, острота и дълъг живот. Благодарение на  тези качества , продуктите KAI автоматично се причисляват към най-добрите в света.  К ачество и съвършенство  се дължи  на една вековна култура и традиция в японското самурайско изкуство на коване на мечове. 

Професионалните серии готварски ножове са  част от широката палитра продукти на  KAI , които са  с красиви форми и  изключително добре  съобразени  спрямо  приложението си . Те съчетават перфектен дизайн и най-модерна техника с полъ х от културата на храненето на Д алечния изток. 


Представяме Ви : SHUN 

Серията SHUN принадлежи  към най-обхватните серии дамаск и ножове в света и намира най-голям отзвук сред готварския елит и най-амбицираните непрофесионални готвачи. 

Всеки нож SHUN получава уникален и индивидуален характер , посредством  облагородяване на естествено красивите дамаск и шарки . Така всеки нож се превръща в единствен екземпляр – в произведение на изкуството, получено чрез  ръчна изработка, техника и дизайн. 

Техниката, възникнала от ковашкото изкуство на японски самурайски мечове, е адаптирана от серията SHUN за производство на западни форми на остриетата. SHUN предлага на европейските готвачи формите, с които са свикнали,  но  съчетани с традиционно японско качество. 

Останалата ни палитра от продукти можете да разгледате на : www.chunche-bg.com

Start typing and press Enter to search