Списание ЕВА

- реклама -spot_img

Вечните Еви в новия брой на сп. ЕВА

Силните, необикновени, смели, будещи възхищение и интерес жени, ще бъдат във фокуса на мартенския брой на сп. ЕВА.

 

На корицата посреща Ива Янкулова – звездата от най-новия сериал на Нова ТВ „Отплата”, за да покани читателите за кратко в своя свят. А той е изпълнен с  голяма доза артистичност, свободата на младостта, любовта на двама бащи, наследствен бунтарски дух и един красив ангел над леглото, който държи златната ябълка и се чуди дали да я изяде…

От първо лице ще чуем истинската история за любовта на Ели Цонева и Коста Цонев, в която има и побоища, и изневери, и очакване тя да продължи. Какъв е бил животът на доня Маргарита Гомес Асебо – тихото присъствие до българския цар, и коя е тя самата? Авантюристка, която обикаля Европа с каравана, танцува фламенко, ходи на лов със съпруга си, лбяща и строга майка, голямата любов на Симеон Сакскобургготски и много повече от всичко това.

И още – изгубената любов на Мерил Стрийп, коя е българката Анжела до Анджелина Джоли и Брад Пит и защо се слави като актрисата-беглец? Кой и защо иска все повече жени да раждат със секцио? И един портрет на добрия… или лошия? Актьорът Велислав Павлов, изпълнителят на главната роля в сериала „Отплата”, в разговор за добрите и лошите роли, за научените уроци и идеалния ден.

 

- реклама -spot_img