Кастинг

- реклама -spot_img

Участниците във филмовото риалити на България „Кастинг” вече са осем

  Марта Каменова напусна състезанието, но харесва изпълненията си и се радва, че е била част от случващото се в него

Вчера, след като видяха любовни сцени от пет български филма, зрителите и журито определиха от шоуто да отпадне Марта Каменова. Тя се представи със сцена от филма на Гриша Островски и Тодор Стоянов „Отклонение” (1967г.), където се превъплати в героинята на Невена Коканова.

 „Всичко е любов” беше мотото на вчерашното живо предаване. Финалистите бяха изправени пред сериозно изпитание – да изиграят пет романтични и горещи сцени от българското кино. Те имаха право само на три дубъла и не повече от един час за снимки.

Любовните сцени, които видяхме бяха от емблематични за българското кино филми:

„Отклонение” – представена от Александра Иванова и Марта Каменова

  1. „Понеделник сутрин” –  с участието на Стефан Маринов и Златко Ечев.
  2. „Крадецът на праскови” – в ролята на Невена Коканова видяхме Адриана Юрукова
  3. „Всичко е любов” –  с роли на Наталия Цекова и Анна Симова.
  4. „Под прикритие” – в изпълнение на Александър Караколев и Александър Стефанов

Журито на „Кастинг” – Цветана Манева, Захари Бахаров и Емил Христов оценяваше професионално, но изключително добронамерено изпълненията на финалистите. Негов гост тази седмица беше звездата от филма „Йо-хо-хо” от 1981-ва, и режисьор на най-романтичния български филм на 2011-а – „Тилт” – режисьорът Виктор Чучков!

По време на живото предаване вчера зрителите на „Кастинг” първи научиха сензационната новина за продажбата на хитовия сериал „Под прикритие” на световните телевизионни пазари в Китай, Латинска Америка, Великобритания, Франция, Германия и Турция.

 

Не пропускайте „Кастинг” – всеки понеделник в 21.00 ч. и петък от 22.00 ч. по БНТ1. Гледайте и повторенията по БНТ Свят всеки вторник от 22:00ч. и събота от 18:20ч. !

 

Влез в сериала и на http://casting.bnt.bg/ !

 

- реклама -spot_img