Shell Приключение

- реклама -

 Верни слушатели по следите на Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock в цялата страна

 

Новото и изключително шеметно „Shell Приключение” на Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock е във вихъра си. Двамата супер герои продължават да обикалят страната, да се срещат на живо с феновете си и да раздават страхотни награди. Големите бензиностанции се превръщат в истински епицентър на емоциитев играта, a всеки един град крие страхотни изненади, казват Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock.

 Верни слушатели приемат предизвикателството да открият Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock, за да се включат в играта. На сайтовете www.njoybg.com и www.zrockbg.com те проследяват точно на какво разстояние са двамата герои от най-близката бензиностанция, на която ще спрат. Така най-щурите фенове на рок радиото на България се включиха в играта на бензиностанция в столицата като дойдоха с електрокар. Слушатели от Бургас обиколиха с колела три бензиностанции, за да се срещнат с Агент Z-Rock. С китара и много настроение се бяха подготвили истинските фенове в Бургас. Слушатели на най-голямата музикална радиоверига в България очакват Инспектор N-JOY на всяка една бензиностанция, за да участват в играта.

 През тази седмица радио приключението завладя Пловдив, Стара Загора, Нова Загора, Ямбол, Айтос, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Разград и други.

 Всеки ден в периода на мащабното „Shell Приключение” до 26 октомври 2012 г. от ефира на радио N-JOY и Z-Rock слушателите могат да разберат коя бензиностанция е следващата цел на Инспектора и Агента, където те ще изпълняват мисията си. Ключът към страхотните награди, под формата на специален код за играта, се крие не другаде, а на честотите на двете радиа. Стотици литри гориво и още много подаръци очакват участниците, които открият Инспектор   N-JOY и Aгент Z-Rock и посочат верния код в играта за деня. 

 

Повече информация можете да видите на www.njoybg.com и www.zrockbg.com

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -