Сделка или не

Sdelka_ili_neДрифт състезател спечели 100 хиляди от „Сделка или не”

 7 пъти е печелена голямата награда в рамките на 7-годишната история на предаването

  

 Дриф състезател спечели невероятната сума от 100 хиляди лева във вчерашния епизод на „Сделка или не”. Късметлията Искрен от Плевен грабна чека с голямата награда, след като смело отказа две оферти на банката на стойност 25 000 и 33 333 лева. Така 27-годишният плевенчанин стана първият печеливш на 100-те хиляди за 2013 г.

 В „Здравей, България” тази сутрин водещият на една от най-гледаните телевизионни игри Румен Луканов сподели, че именно смелостта е помогнала на Искрен да стигне до голямата печалба. „Той се занимава с дрифт състезания, а в този бизнес има огромна дози риск и концентрация. Може би това му е помогнало и в играта на екрана”, разказа той пред водещия Павел Владимиров. „За да спечелиш 100 000 лева не е важно дали си млад или стар, каква религия изповядваш, какви възгледи за живота имаш. Трябва да имаш сърце и да играеш смело, както го направи Искрен”, допълни още той.

 В рамките на 7-годишната история на предаването голямата награда е била печелена 7 пъти. Всеки един от късметлиите обаче използва парите по различен начин. „Някои ги инвестират в бизнеса, който вече имат, други ги използват за покупка на апартамент, а трети ги харчат за едно лято”, разказа Румен Луканов.

 От началото на сезона досега, в студиото на „Сделка или не” са били раздадени над 400 000 лв.

 

 

Start typing and press Enter to search