Събитията на 2012

- реклама -

Събитията на 2012Събитията на 2012-та година по БНТ

 

            В края на 2012-та Българската национална телевизия ще припомни най-значимите моменти от изминалата година в обзорното студио „Събитията на 2012”. Година на несъстоялия се край на света, който може да се окаже нова възможност за човечеството.

Оригинален декор, двама водещи и интерактивна визия ще видят зрителите на БНТ в „Събитията на 2012”. За 90 минути водещите Даниел Чипев и Геновева Радева ще ги преведат през ужаса и победите с емблематични кадри от България и света. Зрителите ще чуят и интересни коментари от гостите в студиото – журналистът, водещ на предаването на БНТ „Панорама” и един от малкото стъпили в Сирия по време на размириците Бойко Василев, радио водещият Драгомир Симеонов, както и социологът Боряна Димитрова.

Зрителите ще видят и специални репортажи с нови и любопитни факти след земетресението в Перник и наводнението в село Бисер. Камерата на БНТ ще надникне в живота на едно сирийско семейство, избягало от ужаса на терора, както и ще „изследва” късмета на тото милионерите. Няма да бъдат пропуснати и скандалите, които разтърсиха политиката и промениха обществото.

За първи път в „Събитията на 2012” ще бъдат представени и нови версии за атентата в Сарафово.

Обзорът на годишните събития на БНТ ще бъде поставен в оригинален и изненадващ декор с интерактивна и модерна визия.

 

Гледайте „Събитията на 2012” този петък от 21:00ч. само по БНТ1!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -
Previous articleYOUNG BB YOUNG
Next articleНощни птици