Нощни птици

- реклама -

БНТБНТ и „Нощни птици” представят:

НОВОГОДИШНО DANCE PARTY

 

Ден преди настъпването на новата година пианобарът на БНТ „Нощни птици” ще се превърне в „истински” диско нощен клуб.

Водещата Искра Ангелова е поканила едни от най-популярните за 2012 година изпълнители на хип-хоп, диско и рап поп песни! Тя, заедно с бенда на предаването: Мишо Шишков, Борчето Бояджиев, Петър Рангелов и певицата Вяра Панталеева, и актьорите от Импро театър „Хахаха” Антон Карабашев и Васил Бовянски, обещават на зрителите на БНТ едно истинско денс парти.

Тийнейджърите от школа по модерни танци и хип хоп „VS Dance”, заедно с брейк-танцьорите от „X Energy” ще танцуват на дансинга, докато барабанистът на „Нощни птици” Борислав Бояджиев ще влезе в ролята си на DJ Борче и ще се грижи за настроението на всички.

Гости-изпълнители ще бъдат звездите на новото време– изпълнители на рап и хип хоп парчета, дискотечните и клубни „крале и кралици” – онези, които завзеха първите места в класациите през 2012 и създадоха, най-после, алтернатива на поп-фолка.

Криско и неговия абсолютен хит „Почивни дни”, Поли Генова feat. Латида с невероятно свежото им „Солени дни”, Teabo – DJ Борче, Теодора Орешенска, Венцислав Трифонов с DJore, Маги Джанаварова с  нейната нова песен Call my name, Рейчъл Роу заедно с KinK и нейното „Тук и сега”, Румънеца и Енчев с номер едно на лятото: „Пак на море”, както и невероятното „Секунда” на Орлин Павлов, DJ Борче и Бобо и „Up for the morning” на Вяра Панталеева и D.U.N.E.

Очаквайте новогодишното издание на „Нощни птици”, защото  предновогодишната вечер ще бъде много цветна и музикална!

 

Гледайте „Диско Нощни птици” на 30-ти декември от 21:50ч.по БНТ1

 

- реклама -