РОЖДЕН ДЕН НА БНТ HD

- реклама -spot_img

БРАЗИЛСКА САМБА ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА БНТ HD

 

Най-младият канал в семейството на БНТ – БНТ HD – отбеляза своята втора годишнина по изненадващ начин. Над 40 танцьори от “Fight and Flow” и “Samba Brasileiro” вдигнаха на крака публиката на тенис турнира „Гаранти Коза” в Арена Армеец с гореща самба. Те станаха част от впечатляващ флашмоб, посветен на празника на спортната телевизия на България. Латино ритмите отведоха участниците към предстоящите летни олимпийски игри в Рио де Жанейро, които ще бъдат предавани само по БНТ1 и БНТ HD.

„За тези две години БНТ HD се утвърди като телевизията на българския спорт. През това време зрителите видяха успехите, но и драматичните моменти на нашите спортисти. Направихме ги съпричастни към най-големите спортни форуми в света. Вече сме с поглед към предстоящите олимпийски игри в Рио, както и европейското първенство по футбол във Франция. За първи път ще предложим две различни програми по БНТ1 и БНТ HD. Очертава се наистина горещо лято.” – заяви главният продуцент на спортният канал Боряна Тончева.

По случай празника, във Facebook: БНТ HD бе обявена специална игра. Почитателите на спортната телевизия могат да получат награди, при условие, че отговорят правилно на поставения въпрос. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 17 февруари в предаването „Арена спорт”, което започва в 21:30 часа.

BNT HD

- реклама -spot_img