Rock IT

- реклама -

Rock ITТома подготвя концерт и заедно с Албена Михова награждава влюбени в Bon Jovi

 

Рок изпълнителят и неговата половинка – актрисата Албена Михова ще наградят най-романтичната история, свързана с Bon Jovi. Това ще се случи ден след „Свети Валентин” – 15.02., петък, в бар Rock IT, на партито, озаглавено I love Bon Jovi. Популярната двойка ще връчи на победителите два билета за концерта на 14 май. Историите в момента се споделят във фейсбук инициативата „Влюбени в рок музиката” в страницата на фен клуба на Bon Jovi. Тома също е почитател на американската група и със сигурност ще разкаже някой друг романтичен спомен. Успоредно младият рокаджия се подготвя да забие с бандата си на 27.02. в Бар Rock IT, където ще представи дългоочаквания си нов сингъл I’m Lost, вече като независим изпълнител. Тома е поел сам продуцентските и авторските отговорности и споделя, че изпитва истинско удоволствие от новото си амплоа. Освен новия си сингъл, Тома ще представи заедно с бандата си и други авторски проекти, както обичани кавъри на Fool Fighters, Godsmack и др.

 Партито I love Bon Jovi на 15.02. е част от поредица ивенти, подгряващи идването на Bon Jovi у нас, организирани от Balkan Entertainment, Rock IT и фен клуба на бандата Bon Jovi Bulgarian Fans. Следват караоке партита, фейсбук игра, свързана с фенски сувенири и голям купон с трибют банда.

Всеки желаещ да участва във „Влюбени в рок музиката” трябва да сподели неговата кратка романтична история, свързана завинаги с музиката на Bon Jovi. На 14.02.2013 г. в 12:00 ч. историята получила най-много „like”-ове ще донесе на създателя си два билета за концерта на Bon Jovi в София на 14 май. Ще има и оригинални награди, предоставени директно от групата за някои от по-интересните истории.

 

 

- реклама -