Кастингите на КЪРТИЦАТА

- реклама -

Кастингите на КЪРТИЦАТААзис, Николета Лозанова и Деян Донков се готвят за кастингите на КЪРТИЦАТА

Иван и Андрей търсят атрактивни герои в Бургас, Варна, Пловдив и София

 

 Екипът на най-мащабното риалити шоу, започва обиколка из България в търсене на фенове, готови да приемат предизвикателството на КЪРТИЦАТА. Първата спирка на екипа и звездите е в Бургас, където на 15 и 16 февруари Иван и Андрей ще се срещнат с първите желаещи да се борят за 250 000 хиляди лева. Обиколката продължава с Варна на 17 и 18 февруари, Пловдив 22 и 23 февруари и завършва в София на 24 и 25 февруари.

“КЪРТИЦАТА e приключенски риалити формат, различен от всичко правено в България до момента. Затова по време на кастингите ще търсим хора, които са готови на всичко за да живеят с любимите си звезди и да участват в битката за 250 000 хиляди лева”, коментираха продуцентите и водещи на КЪРТИЦАТА Иван и Андрей.   

На кастингите в страната могат да се яват всички желаещи на възраст над 18 години, както и чужди граждани живеещи в България. 

На турнето в страната ще присъстват и две от най-големите български звезди, които казаха “Да” на КЪРТИЦАТА – Азис, Николета Лозанова и Деян Донков. Техните фенове ще могат лично да се запознаят с тях в някои от градовете на кастинга.

Очакваме ви на:

15 и 16 февруари, Бургас, хотел „Приморец”

17 и 18 февруари, Варна, Фестивален комплекс

22 и 23 февруари, Пловдив, хотел „Лайпциг”

24 и 25 февруари, София, хотел „Принцес”

- реклама -
Previous articleНа Сашо с любов
Next articleRock IT