Референдум

- реклама -

nova_tv_logo-200x200Единствено по Нова ТВ тази неделя –

един нестандартен и уникален поглед върху референдума

  

Мартин Карбовски и Петко Бочаров застават един до друг като водещи

 

Единствено в ефира на Нова ТВ, тази неделя, 27 януари, зрителите ще станат свидетели на един изключително новаторски и нестандартен подход в отразяването на водещата за деня новина – референдума „за” и „против” АЕЦ Белене.

 Една уникална двойка водещи ще застане на екран, за да представи различната гледна точка и да погледне нещата от ъгъл, за който трудно бихме се досетили – Мартин Карбовски и доайенът на българската журналистика Петко Бочаров. В коментарното студио «Отговорът за АЕЦ» в неделя двамата влизат в ролята на водещи, но и в качеството си на представители на две различни поколения. Единият е на 40 години и не е бил на нито един референдум. Другият е на 91 години и помни предишните три. Те ще се срещнат в ефир, за да противопоставят минало и настояще, да преобърнат призмата и да погледнат на референдума от един коренно различен и неочакван начин с помощта на провокативния стил на Карбовски и още по-емблематичния език на Петко Бочаров. Този необичаен тандем зрителите ще могат да гледат в продължение на три часа в неделя – от 19.00 до 22.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

 Освен двойката Карбовски – Бочаров, в коментарното студио „Отговорът за АЕЦ” ще бъдат и още две утвърдени имена на Нова ТВ – Николай Дойнов и Галя Щърбева, които ще следят последните и най-важни новини около референдума. Какви са междинните резултати от гласуването? Какво казват социолозите от „Алфа Рисърч”? Как протича референдумът в страната и какво предават кореспондентите на Нова ТВ в другите градове?

 През целия ден екипът на медията ще следи отблизо темата чрез поредица от коментарни студиа, интересни гости, извънредни новинарски емисии и множество живи връзки. Коментарното студио „Отговорът за АЕЦ” ще започне още от сутринта – от 08.00 до 09.30 ч. водещите Христо Калоферов и Мирослава Иванова ще дадат старт на отразяването на вота в ефира на Нова ТВ. Актуална информация около протичането на референдума двамата ще представят отново в обедното студио, от 12.00 до 13.00 ч. Извънредни новинарски емисии също ще следят последните и най-важни новини в неделния ден.

 

 

Отразяване на референдума в програмата на Нова ТВ

Неделя, 27.01

 

08.00 – 09.30   ОТГОВОРЪТ ЗА АЕЦ – коментарно студио с водещи Христо     Калоферов и Мирослава Иванова

12.00 – 13.00   ОТГОВОРЪТ ЗА АЕЦ – коментарно студио с водещи Христо     Калоферов и Мирослава Иванова

13.00                   Новините на Нова (извънредно издание)

16.00                   Новините на Нова (извънредно издание)

18.30                   Новините на Нова – централна емисия

18.55                   ОТГОВОРЪТ ЗА АЕЦ – коментарно студио с водещи Николай Дойнов, Галя Щърбева, Мартин Карбовски и Петко Бочаров

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -
Previous articleHELLO!
Next articleПерла в короната