HELLO!

- реклама -

Hello! 53.inddКакво ще съдържа бр.53 / 24.01.2013 …

 Специални страници:

31 причини Кейт Мидълтън да очаква

най-хубавата си година

 В 12 специални страници HELLO! България ви предлага отговорите на едни от най-любопитните въпроси, свързани с бременността на херцогинята на Кеймбридж и раждането на бъдещия британски престолонаследник. От ексклузивните снимки от бебешкия албум на Кейт до най-красивите моменти в очакване на първото й дете през юли тази година.

 „Катрин беше кротко бебе – винаги беше доволна и никога нямаше проблеми“, спомня си за настоящата херцогиня семейната приятелка, предоставила бебешките снимките на Кейт.

 Само Hello!България разкрива:

 Ще напусне ли Уилям работата си като пилот, къде ще живее младото семейство след раждането на детето, кои ще бъдат кръстниците на детето, кой ще помага в грижите за него и още ключови факти около най-дългоочакваното събитие на 2013 – единствено в HELLO! България.

 И ОЩЕ….

Ексклузивно от рокендрол сватбата на 2012: Рони Уд от RollingStones и любимата му Сали Хъмфрис,  си казаха „Да” пред зоркия поглед на звездните си кумове – Род Стюарт и Пол Макартни. Каква е историята на булчинската рокля на младоженката, какво беше „нещото назаем”, колко гости събраха и как завърши вечерта за семейството – в новия брой на HELLO! България.

 И ОЩЕ….

За внуците си, Елвис и Холивуд разказва Присила Пресли, която, след като е отгледала децата си, днес се е отдала на това да опознава себе си.

 „О, Холивуд е само това – как изглеждаш. Там не можеш да остарееш – равносилно е на престъпление или грях. Във Великобритания не е така – важно е какъв човек си.”

 Наследството на Краля, кога Присила чува гласа му и какъв дядо би бил Елвис – единствено в HELLO! България!

 И ОЩЕ….

Единствено в HELLO! България:

–          Каква е тайната рецепта на фамилия Лафазанови да спасяват със смях?

–          Какви изненади поднесе „Златен Глобус” 2013?

–          Кои са най-истинските поводи за усмивка на Атанас Месечков и Виолета Марковска?

 HELLO! България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. 92 страници  само срещу 1,99 лв.! Безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания вече 2 години.

 В България HELLO! се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Знание, MODA, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, AutoBild, ComputerBild и информационната агенция Speed-Press.

 

- реклама -