RAFFI и Годишните Музикални Награди на БГ Радио

- реклама -spot_img

RAFFI буквално запали себе си и сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио

Церемонията по награждаването изобилстваше от пиперливи и иронични закачки с всички номинирани и участници

Соф Водещият на емблематичните Музикални Награди на БГ Радио RAFFI подпали не само благоевградската публика с пиперливите си шеги, но и самия себе си. Буквално.

RAFFI се появи на сцената омотан от глава до пети със светещи лампички и точно когато започваше с поредните си шеги, този път с костюма на Поли Генова от представянето й на Евровизия, кабелите дадоха „на късо“ и сакото на ироничния водещ започна да пуши.
„Усетих веднага как кабелите пламнаха, но не можех да реагирам

по никакъв начин. Живото предаване носи своите рискове и просто стиснах зъби. Публиката никога не трябва да вижда какво ни коства да я забавляваме, нямаме право да разваляме магията.“, коментира RAFFI веднага след края на наградите, които се проведоха тази събота, 19-ти юни, в Благоевград.
Церемонията премина под дъжд от саркастични шеги, много смях, самоирония и пиперливи, на моменти направо наистина люти закачки – съвсем по американски модел, който позволява на водещите да стигнат до тънката граница между смеха и сълзите.
„Цялата концепция за тазгодишната церемония на Годишните Музикални Награди на БГ Радио беше изградена върху забавлението на Нейно Величество – Публиката. В САЩ наистина водещите робуват на качественото шоу, а не на егото на звездите.

Искахме хората да се забавляват и казахме на глас много неща, които всеки пред телевизора си мисли и коментира с приятелите си“, сподели виновникът за разчупения формат на наградите – RAFFI.

Големите победители си тръгнаха с награди в категориите:

БГ Песен – Стъпка напред (Михаела Маринова),

БГ Текст – Графа и Илия Григоров,

БГ Изпълнител – Krisko,

БГ Изпълнителка – Михаела Филева,

БГ Дуо/Трио – Pavell & Veci Venc’,

БГ Албум – Инкогнито (Михаела Филева),

БГ Група – Ice Cream,

БГ Дебют – Михаела Маринова,

БГ Видеоклип – Георги Ангелов (Стъпка напред),

БГ Посланик за 2016 – Поли Генова,

Награда за цялостен принос към българската музика и БГ Вдъхновение 2016 на името на Ана-Мария Тонкова – ФСБ.

Големият финал на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2016 събра на сцената RAFFI, Поли Генова, Михаела Филева, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Виктория Георгиева и ЛаТиДа, които закриха грандиозната церемония с емоционално изпълнение на вечния хит „Високо“.

- реклама -spot_img