Победителят от VIP Brother

- реклама -

 

Победителят от VIP Brother открива

премиерния неделен епизод на „Събуди се”

 

От тази неделя Мирослава Иванова ни събужда и в двата дни от  уикенда

 

 

Часове преди и часове след големия финал на VIP Brother – разговори за скандалите, тайните, изненадите, посланията и разбира се, разговор със самия победител. Това ще видят зрителите на „Събуди се” в съботния и премиерния неделен епизод на предаването.

 В първия ден от уикенда водещата Мира Иванова ще ни върне назад в историята на риалити формата и обратно в днешно време, зад кулисите на четвъртия му сезон. Кой е бащата на BIG Brother, какво стои зад първоначалната идея, как се развива тя през годините и до какви куриози доведе предаването по света и у нас. В рубриката „В първо лице” психологът Ани Владимирова и телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян в разговор за това какво видяхме и какво научихме от VIP Brother 2012.

 Дни преди 20 ноември – Световния ден в памет на жертвите на пътя, пред камерата на „Събуди се” ще застане и водещата на „Здравей, България” Калина Крумова, за да разкаже повече за благотворителния концерт „Глас към небесата” и за каузата „безопасни улици”.

 На 18 ноември, в първия неделен епизод на „Събуди се”, ще разберем кои са новите рубрики, с които екипът на предаването ще изненада своите зрители. Рубриката „Приемно време” ще съдейства за решаването на проблеми, към които институциите гледат с широко затворени очи, а на адрес wakeup@ntv.bg всеки може да изпраща сигнал за своя нерешен проблем. Една различна новинарска емисия ще бъде другата новина в неделя – в „Дела без документи” сценаристът Антон Андонов ще представя новините такива, каквито само той ги вижда – с намигване и усмивка. 

 И накрая, но не на последно място – специални гости в неделя ще бъдат актьорът, който не живее на покрива, но убедително се превъплъщава в ролята на Карлсон – Герасим Георгиев – Геро, и за първи път човекът, чието име няма да знаем до последно – победителят във VIP Brother 2012.

 

 

 „Събуди се” – всяка събота и неделя от 08.00 до 09.30 ч. по Нова ТВ 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -