NESCAFE® 3IN1 COFFEE CUP – онлайн игра

- реклама -

ВСЕКИ СЕДМИ БЪЛГАРИН СЕ ЗАБАВЛЯВА И ПЕЧЕЛИ НАГРАДИ В
NESCAFE® 3IN1 COFFEE CUP

1 000 000 въведени кода се борят за седмичните награди в новата игра с реалити елементи NESCAFÉ® 3in1 Coffee Cup

 

Иновативна онлайн базирана игра с реалити елементи NESCAFÉ® 3in1 Coffee Cup продължава да привлича нови участници и зрители. За по-малко от месец феновете са въвели над 1 000 000 кода, с които участват за атрактивни награди. 5075 от наградите вече са раздадени за 5 седмици.

При регистрация на код от промоционалните опаковки на NESCAFÉ® 3in1 всеки може моментално да разбере дали печели една от 4000-те NESCAFÉ® 3in1 тениски или 4000 NESCAFÉ® червени чаши. При регистрация на минимум 12 кода и гласуване за някой от героите, всички фенове участват в лотария за 15-те големи награди (ваучер на стойност 200 лв.), които се теглят всяка седмица. Важно условие е потребителите да пазят опаковките и при спечелване на награда да ги предоставят, за да удостоверят участието си. Кодовете са валидни само за седмицата, в която са регистрирани.

Потребителите могат да станат част от играта чрез виртуално гласуване за своя фаворит сред героите. Преди всяко състезание те имат възможността да определят тунинг (помощни приспособления във всяка игра), който помага или пречи на участниците в игрите. В първата битка NESCAFÉ® 3in1 Стик надпревара феновете са използвали 28 563 кода за тунинг, а в последното NESCAFÉ® 3in1 Къмпинг предизвикателство, използваните кодовете за тунинг са 88 282. Всеки, който желае да се включи в предизвикателствата, може да го направи до края на играта на 25.11.2012г. и да има шанса да спечели награда.

От старта на NESCAFÉ® 3in1 Coffee Cup до днес, всяка седмица Ловката Ани, Непобедимият Янко и Екстремният Данчо се изправят един срещу друг в атрактивни седмични „битки”. До момента тримата герои са преминали през пет мисии. Състезанието стартира с NESCAFÉ® 3in1 Стик надпревара и продължи с NESCAFÉ® 3in1 Зорбинг, NESCAFÉ® 3in1 Ски на трева, NESCAFÉ® 3in1 Къмпинг предизвикателство и NESCAFÉ® 3in1 стик в купа сено.

Всички епизоди на играта може да гледате в официалния сайт на NESCAFÉ® 3in1 Coffee Cup http://www.nescafe3in1coffeecup.com/, във Facebook страницата https://www.facebook.com/Nescafe3in1Bulgaria или в официалния YouTube канал http://www.youtube.com/user/NESCAFEBulgaria.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -