Planet Club

- реклама -spot_img

Be Beautiful Day в Planet Club

    За 3-ти пореден път на 8ми Март 2012г. от 18ч. Planet Club организира „женски” следобед, в който всяка жена може да се преобрази, при това безплатно. Досега събитието е провеждано само в столицата, но амбицията на Planet тази година е да зарадва клиентиките си на национално ниво – заведенията от веригата в Пловдив и Варна също ще се включат в разкрасяването на българките на най-женския празник.

Всяко от 3-те заведения ще се превърне в пресечна точка за мода, козметични процедури и лайфстайл. Официални медийни партньори на събитето са „Санома Блясък – България”, които ще подарят на дамите най-новите броеве от най-четените им списания. Специалисти в пет различни зони ще се постараят посетителките на Planet София да изглеждат перфектно за вечерта:

–          Зона „Мода” е отредена за нестандартния и новаторски бранд „Illuminee”. С платове от меката на модата – Париж, дизайнерите на марката създават стилни модели в малко бройки. Всяка жена, посетила импровизирания бутик, ще получи съвет как да изгежда по-атрактивно от „Illuminee”.

 

–          Зона „Аксесоари” ще представи марката за бижута Missy’s Bloom. Всички бижута са авторски и са създадени ръчно в Италия (Римини). В много от моделите са инкрустирани кристали “Swarovski”, както и декоративни и култивирани перли и със сигурност ще привлекат вниманието на клинетиките на Planet.

 

–          Зона Make UP С доза вдъхновение, под формата на съвети и демонстрации,  Planet е подготвил кът с професионален гимьор, който ще подари безплатен грим на клиентките на Planet.

 

–          Зона „Маникюр” Manicure impress ще ни гостуват с тяхната party station  и ще подаряват на дамите експресен маникюр по последни модни тенденции за сезона Пролет/Лято 2012. Очакват ви разнообразна палитра от цветове, декорации и съвети за най-правилната грижа за ноктите.

–          Зона „Hair – Най-добрите коафьори от Arlet Energy ще се погрижат за финалния акцент, а именно прическата на клиентките в Planet, за да станат неотразими за вечерта.

   Най-женското питие Baileys е осигурило професионален фотограф със специален кът, където всяка дама може да се снима за спомен и да получи снимката само след няколко минути! По време на Be beautiful day в трите заведения Planet ще се предлага Bailey’s в меню със сладки изкушения, орентирано да поглези нежния пол! Нека поне един ден в годината да забравим досадните диети и се поглезим!

   Партито по случай красотата на всяка жена, ще започне точно в 22ч. с най-добрия Planet – DJ и клубът отново ще отвори врати и за представителите на силния пол, а жените ще ги посрещнат в целия им бласък с перфектен външен вид!

 

- реклама -spot_img