ХАХ

- реклама -

Тийн предаването „ХАХ” обявява кастинг за  нови репортери

 Тази неделя тема на тийн предаването „ХАХ” ще бъде Свободата. В студиото ще гостуват стипендиантите по проект „1000 стипендии” Митко Николов, Луиза Китар и Константин Георгиев. Темата за свободата ще коментира и психоложката Инна Бранева. Тя ще анализира  изработените от гостите на предаването фигури от пластилин, които олицетворяват представата на всеки един за свободата.

Вокалистката от група “Глобален минимум” Калина ще разкаже за работата си в гръцка организация, която се бори срещу трафика на момичета и жени, а илюзионистът Джулиян Кръстев ще  демонстрира фокуси с бели гълъби. Момчетата от Спортен клуб “Радулов” ще покажат нова форма кик бокс и  музикален стил.

В рубриката „Тийн парк” зрителите ще видят ски свободен стил, гостуването на екипа на „ХАХ” при маймунка в зоопарка и представяне на режисьора Димитър Димитров, който се занимава с китайското бойно изкуство винг чун.

  „ХАХ” ОБЯВЯВА КАСТИНГ!

Aко си на възраст между 17 и 22 години и искаш да бъдеш репортер  на „ХАХ!” изпрати своята автобиография до 20 март на xax@bnt.bg. Не забравяй да напишеш и своя телефон, за да ти се обадим за деня на кастинга. Опитай!

 

Гледайте „ХАХ” тази неделя от 9:30ч. по БНТ1 или в секцията „на живо” на www.bnt.bg !

 

- реклама -
Previous articleДенис и приятели
Next articlePlanet Club