Пътувай до Монте Карло

- реклама -spot_img

Пътувай до Монте Карло с „Дързост и красота”!

От днес БНТ стартира играта „Пътувай до Монте Карло с „Дързост и красота””. Всеки ден в интернет сайта на БНТ ще бъде публикуван по един въпрос за епизод от сериала „Дързост и красота”. На 2 май 2012 година най-верният фен ще спечели незабравимо пътуване за двама до Монте Карло. Наградата е осигурена от продуцентите на сериала и включва две нощувки в Новотел „Монако”, два билета за гала вечерта на 52-рия телевизионен фестивал „Монте Карло”, вечеря в изискания „Блу Рей” ресторант в компанията на звездните актьори от сериала „Дързост и красота” и много специални подаръци.
За участие в играта е достатъчно зрителите да гледат епизодите на „Дързост и красота” по БНТ1 през седмицата и да изпратят поне един верен отговор на имейл igra@bnt.bg . Отговорите на въпросите могат да се изпращат до 23.59 часа в деня, в който е излъчен съответния епизод и е публикуван въпросът към него. Отговорите, които са изпратени след 00.00 часа в същия ден след излъчването на епизода, ще се считат за невалидни. Играта ще продължи до петък, а въпросът за деня ще бъде публикуван в сайта на БНТ и анонсиран ежедневно в предаването „Денят отблизо” с Мира.

Открийте отговора в поредния 2964 епизод на „Дързост и красота”, днес в 16:20 часа само по БНТ1!

Гледайте епизодите на сериала „Дързост и красота” всеки делничен ден от 16:20 часа по БНТ1 и спечелете голямата награда – екскурзия до Монте Карло!

- реклама -spot_img