Вестник прави скандално разкритие в осмия епизод на „Отплата”

- реклама -spot_img

Криминалната драма „Отплата” тръгва на

17 март

 по Нова ТВ

 

Снимки на открито при минус 17 °С бяха само част от предизвикателствата за екипа на сериала тази зима

 Два епизода на „Отплата” ще видят зрителите на Нова ТВ на 17 март, точно в 20.00 ч., за когато е планирана телевизионната премиера на криминалната драма.

Междувременно екипът на продукцията продължава снимките на сериала. Някои от сцените бяха заснети в центъра на София и предизвикаха известна суматоха в движението и дори стреснаха минувачите. Част от тях станаха свидетели на ситуации, в които главният герой Александър (Велислав Павлов), с помощта на дясната си ръка Христо (Орлин Павлов), реализира поредната стъпка от сложния план за отмъщение. Снимачният процес продължава и на други ключови места в столицата – Женския пазар, бул. „България” и няколко жилищни квартала.

Предизвикателство и почти екстремно изживяване са били снимките на сериала по време на най-ледените дни тази зима, при температури под минус 17 °С, продължили цяла нощ на открито в местността „Камбаните”.

„И водата в „Отплата” е кът тази зима”, шегуват се още на снимачната площадка. „Трябваше да забравим за всички сцени, в които има водни басейни, тъй като през последните месеци всичко беше замръзнало”, споделя Иво Милев, главен сценарист на проекта. „Едва когато времето се стопли, ще можем да продължим с тях ”, добавя още той.

Актуална информация за сериала, актьорите и техните персонажи, зрителите могат да намират на сайта на „Отплата” – http://novatv.bg/otplata/.

- реклама -spot_img